Giriş Kayıt
Stephen McNally

Stephen McNally (80)


Oyuncu

Horace Vincent McNally, 29 Temmuz 1913 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Winchester '73 (1950), Affedilmez Cinayet (1949), Can düsmani (1950), Soyguncular (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Stephen McNally, 04 Haziran 1994 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Horace Vincent McNally
Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1913
Ölüm Tarihi: 04 Haziran 1994
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Horace McMally | Horace 'Stephen' McNally | Horace
Takma İsmi: Steve
Burcu: Aslan
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Belgesel Oyuncu 7.1 142
1978 65 Aksiyon Oyuncu 4.9 228
1977 Macera Oyuncu 6.6 9,050
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,734
1973 Oyuncu 7.5 1,192
1972 59 Aksiyon Oyuncu 5.8 882
1969 56 Gerilim Oyuncu 5.4 456
1968 55 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 173

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 7.9 11,642
1962 Western Oyuncu 7.6 3,192
1961 Dram Oyuncu 7.1 653

Son Sürat Cehennem
1960 47 Western Oyuncu 6.6 1,249
1959 Komedi Oyuncu 7.6 338
1958 45 Suç Oyuncu 6.3 81
1958 45 Western Oyuncu 6.4 266
1957 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 176
1957 Dram Oyuncu 7.6 93
1957 Komedi Oyuncu 7.5 276
1956 43 Dram Oyuncu 6.7 1,734
1956 Dram Oyuncu 7.5 591

Soyguncular
1955 42 Suç Oyuncu 6.9 2,893
1955 42 Western Oyuncu 6.0 463
1954 41 Suç Oyuncu 5.6 592
1954 41 Dram Oyuncu 6.0 349
1953 40 Western Oyuncu 5.6 349

Şeytan Kanyonu
1953 40 Aksiyon Oyuncu 5.4 489
1953 40 Kara Film Oyuncu 6.8 1,846
1952 39 Korku Oyuncu 6.3 1,651
1952 39 Savaş Oyuncu 5.2 222
1952 39 Western Oyuncu 6.3 1,920
1952 39 Suç Oyuncu 6.8 1,435

Eden Bulur
1951 38 Dram Oyuncu 6.4 402

Kızılderililerin İntikamı
1951 38 Western Oyuncu 6.5 949
1951 38 Komedi Oyuncu 6.0 162
1951 38 Dram Oyuncu 6.2 321
1951 38 Biyografi Oyuncu 5.6 177
1950 37 Western Oyuncu 6.2 274

Can düsmani
1950 37 Dram Oyuncu 7.4 6,336
1950 37 Western Oyuncu 7.6 22,116
1950 37 Kara Film Oyuncu 6.9 1,535

Affedilmez Cinayet
1949 36 Suç Oyuncu 7.4 9,634
1949 36 Dram Oyuncu 6.6 1,070
1949 36 Suç Oyuncu 6.3 466
1948 35 Dram Oyuncu 7.7 5,360
1948 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 202
1946 33 Komedi Oyuncu 6.2 352
1946 33 Komedi Oyuncu 7.0 4,901
1945 32 Macera Oyuncu 6.1 271
1945 32 Suç Oyuncu 5.6 676
1944 31 Dram Oyuncu 6.7 577
1944 31 Dram Oyuncu 7.2 6,496
1943 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,226
1943 30 Dram Oyuncu 6.0 251
1942 29 Dram Oyuncu 6.7 3,247
1942 29 Müzikal Oyuncu 7.0 3,855
1942 29 Suç Oyuncu 6.7 1,973
1942 29 Dram Oyuncu 6.7 493
1942 29 Suç Oyuncu 6.5 1,071
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film