Giriş Kayıt
James McMillan

James McMillan


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

James McMillan, kameraman, sanat bölümü, oyuncu, görüntü yönetmeni.

Daredevil (2015), The Seagull (2018), Dark Blood (2012), (1999) Yetenekli Bay Ripley (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jimmy MacMillan | James C. McMillan III | Jim McMi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kameraman 5.8 2,149
2017 Dram Kameraman 6.2 8,328

Koruyucular
2017 Aksiyon Kameraman 7.4 78,262
2017 Dram Kameraman 5.4 1,789

Doktor Strange
2016 Aksiyon Kameraman 7.5 528,237
2016 Komedi Kameraman 5.9 8,520
2015 Dram Kameraman 7.2 102,215
2015 Dram Kameraman 5.0 364
2015 Komedi Kameraman 4.9 482
2015 Aksiyon Kameraman 8.6 333,961

İntikam Benim
2013 Aksiyon Kameraman 6.5 61,497
2013 Komedi Kameraman 7.5 4,019

Çatlak Film
2013 Komedi Kameraman 4.3 93,861
2013 Aksiyon Kameraman 8.4 77,278

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.7 33,967
2012 Gerilim Kameraman 6.5 1,061

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 138,160

Mükemmel Plan
2011 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.1 39,488

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Kameraman 5.7 77,001
2011 Dram Kameraman 7.7 17,571

Suçlu Kim?
2010 Komedi Kameraman 6.0 17,935

Tören
2010 Komedi Kameraman 5.5 3,968

Uluma
2010 Animasyon Kameraman 6.7 12,150

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 45,027

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Kameraman 6.4 6,500
2008 Aksiyon Kameraman 6.1 17,214

Savage Ailesi
2007 Komedi Kameraman 7.1 34,549

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 639,779

Mor Menekşeler
2007 Komedi Kameraman 6.5 2,996

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Kameraman 5.5 15,962

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Kameraman 6.9 58,656

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Kameraman 6.8 21,111

Gecenin Sesi
2006 Suç Kameraman 5.9 14,163

Müstakbel Damat
2006 Komedi Kameraman 6.1 4,184

Sahne Ateşi
2005 Suç Kameraman 7.3 36,897
2004 Komedi Kameraman 6.2 48,497
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,627

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 310,155

New York Zamanı
2004 Komedi Kameraman 4.9 20,463
2004 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Kuraldışı
2003 Suç Kameraman 6.5 56,416

Cennetten Çok Uzakta
2002 Dram Kameraman 7.4 41,564
2002 Dram Kameraman 5.9 27,692

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Kameraman 3.1 24,553

Kayıp Müfreze
2001 Aksiyon Kameraman 7.0 6,263

Aşk Silahı
2000 Komedi Kameraman 5.7 6,645

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 259,086

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Kameraman 7.4 163,573

Büyük Kahuna
1999 Dram Kameraman 6.6 13,372

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Kameraman 6.2 3,713
1998 Suç Kameraman 6.1 8,483

Ruhsuz
1998 Komedi Kameraman 6.1 13,375

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.4 51,204
1997 Biyografi Kameraman 6.7 22,592
1996 Biyografi Kameraman 7.7 2,687

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.1 5,565

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Kameraman 7.6 343,398
1992 Suç Kameraman 7.1 21,472
1990 Komedi Kameraman 5.7 12,525
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,474) The 100 (1,814) La casa de papel (1,565) Legion (1,358) Mindhunter (1,353) Chernobyl (1,219) Preacher (1,216) Euphoria (1,190) Yellowstone (1,141) The Big Bang Theory (1,137)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019