Giriş Kayıt
Scott McKinsey

Scott McKinsey (60)


Yönetmen, Editör, Editör

Scott Mark McKinsey, 16 Nisan 1959 California, ABD doğumlu yönetmen, editör, editör.

General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Mark McKinsey
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1959
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Yönetmen 7.3 250
1978 Dram Editör 7.1 44
1977 Komedi Editorial Department 8.1 5,415
1965 Dram Yönetmen 5.0 5,731
1963 Dram Yönetmen 6.5 4,016
1956 Dram Yönetmen 6.0 1,722
1952 Dram Yönetmen 6.2 1,363
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019