Giriş Kayıt
Fay McKenzie

Fay McKenzie


Oyuncu

Eunice Fay McKenzie, 19 Şubat 1918 Hollywood, California, ABD doğumlu oyuncu.

Tatlı Budala (1968) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eunice Fay McKenzie
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1918
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Fay Shannon
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

O'nun Çocuğu
1981 63 Komedi Oyuncu 6.4 5,098

Tatlı Budala
1968 50 Komedi Oyuncu 7.6 35,056
1962 44 Suç Oyuncu 7.2 3,976

Tiffany'de Kahvaltı
1961 43 Komedi Oyuncu 7.7 152,892
1950 Komedi Oyuncu 7.7 408
1946 28 Biyografi Oyuncu 6.2 2,471
1940 22 Western Oyuncu 6.5 543

Fedailer Mangası
1939 21 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,248
1934 16 Müzikal Oyuncu 5.1 109
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,438) The 100 (1,742) La casa de papel (1,474) Euphoria (1,294) Fear the Walking Dead (1,221) Mindhunter (1,204) Legion (1,203) The Big Bang Theory (1,203) Chernobyl (1,197) Big Little Lies (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019