Giriş Kayıt
Elizabeth McKechnie

Elizabeth McKechnie


Oyuncu

Elizabeth McKechnie, oyuncu.

(2004) Dehşet Tüneli (2004), (2002) Korku Nokta Com (2002), (2002) Messiah 2: Vengeance Is Mine (2002), (2004) Tooth (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth McKecknie | Elizabeth McKenchie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Tüneli
2004 Korku Oyuncu 5.6 26,571
2004 Aile Oyuncu 2.7 689

Korku Nokta Com
2002 Suç Oyuncu 3.4 18,965
2002 Suç Oyuncu 7.7 794
2000 Dram Oyuncu 4.8 959
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,278
1985 Macera Oyuncu 7.4 1,180
1984 Suç Oyuncu 6.5 2,526
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,780) The 100 (1,688) 13 Reasons Why (1,225) Yellowstone (1,218) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,118) Euphoria (1,095) La casa de papel (1,083) Legion (1,008) Mindhunter (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019