Giriş Kayıt
Tim McInnerny

Tim McInnerny (62)


Oyuncu

Timothy L. McInnerny, 18 Eylül 1956 Cheadle Hulme, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Black-Adder II (1986), The Black Adder (1982), Kara Ölüm (2010), The Emperor's New Clothes (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy L. McInnerny
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1956
Doğum Yeri: Cheadle Hulme, Cheshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mr. Tim McInnerny | Tim McInnery
Burcu: Başak
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,343
2018 62 Komedi Oyuncu 6.3 612
2018 62 Dram Oyuncu 6.4 2,456
2018 62 Suç Oyuncu 6.3 1,988
2018 Dram Oyuncu 6.3 1,723
2017 Suç Oyuncu 7.9 6,794
2017 61 Komedi Oyuncu 6.4 3,016
2017 Dram Oyuncu 7.7 5,025
2016 60 Komedi Oyuncu 4.7 260
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,694

Rüzgarın Oğlu
2016 60 Biyografi Oyuncu 7.1 31,210
2016 Suç Oyuncu 7.3 2,489

Kartal Eddie
2015 59 Biyografi Oyuncu 7.4 76,861
2015 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 19,214
2014 58 Komedi Oyuncu 6.5 652

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.4 95,942
2014 58 Biyografi Oyuncu 6.9 778
2014 58 Aksiyon Oyuncu 6.1 51,237
2011 Komedi Oyuncu 6.8 532

Johnny English'in Dönüşü
2011 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 112,122

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.4 1,578,962
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 27,045

Kara Ölüm
2010 54 Aksiyon Oyuncu 6.4 41,400
2008 52 Animasyon Oyuncu 6.2 127
2008 52 Belgesel Oyuncu 7.9 1,277
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,200
2007 51 Komedi Oyuncu 4.6 230

Kanlı Mesai
2006 50 Komedi Oyuncu 6.5 35,100
2006 50 Dram Oyuncu 7.5 1,564
2005 49 Macera Oyuncu 6.5 49,699
2005 49 Suç Oyuncu 6.5 199
2004 48 Dram Oyuncu 7.1 1,578
2003 Komedi Oyuncu 7.8 4,408
2002 Dram Oyuncu 8.2 13,352
2001 45 Komedi Oyuncu 6.9 2,362

102 Dalmaçyalı
2000 44 Macera Oyuncu 4.9 32,209
2000 44 Dram Oyuncu 7.8 1,992
1999 43 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 13,177

Aşk Engel Tanımaz
1999 43 Komedi Oyuncu 7.1 248,364
1999 43 Suç Oyuncu 6.4 8,854
1997 41 Dram Oyuncu 6.4 5,236
1997 41 Belgesel Oyuncu 7.4 216
1997 Suç Oyuncu 7.6 631

101 Dalmaçyalı
1996 40 Aile Oyuncu 5.7 93,522
1996 40 Biyografi Oyuncu 6.2 1,104
1995 39 Dram Oyuncu 7.4 12,945

Viking Erik
1989 33 Komedi Oyuncu 6.3 12,167
1989 Komedi Oyuncu 8.8 44,187
1988 32 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 4,536
1986 Komedi Oyuncu 8.6 39,381
1985 Suç Oyuncu 8.4 3,281
1985 Dram Oyuncu 6.9 1,305
1982 Komedi Oyuncu 8.1 32,799
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,213) The 100 (1,576) La casa de papel (1,354) Euphoria (1,153) Chernobyl (1,120) Legion (1,113) Mindhunter (1,102) The Big Bang Theory (1,091) Fear the Walking Dead (1,079) Big Little Lies (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019