Giriş Kayıt
Mike McFarland

Mike McFarland (53)


Oyuncu, Yapımcı, Sesler, Senarist

Mike McFarland, 14 Temmuz 1970 doğumlu oyuncu, yapımcı, sesler, senarist.

(2013) Shingeki no kyojin (2013), (1996) Dragon Ball Z (1996), (1989) Dragon Ball Z: Doragon bôru zetto (1989), (2003) Metal Simyacı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1970
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 53 Animasyon Oyuncu 6.5 2,929
2022 52 Animasyon Oyuncu 6.7 17,904
2021 Animasyon Oyuncu 7.2 821
2020 Animasyon Oyuncu 7.3 298
2019 49 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 49 Animasyon Oyuncu 7.5 8,196
2019 Animasyon Oyuncu 6.9 3,249
2019 Animasyon Oyuncu 5.8 429
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 9,303
2019 Animasyon Oyuncu 8.1 28,680
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 662
2018 Animasyon Oyuncu 8.1 15,557
2016 Animasyon Oyuncu 8.3 10,324
2015 45 Animasyon Oyuncu 7.3 19,887
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 14,033
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 2,647
2015 45 Animasyon Oyuncu 7.1 4,555
2014 44 Animasyon Oyuncu 7.5 1,863
2014 Animasyon Sesler 7.7 65,748
2013 43 Animasyon Sesler
Oyuncu
6.7 2,024
2013 Animasyon Sesler
Oyuncu
9.1 524,951

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 43 Animasyon Oyuncu 7.2 25,795
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 7,715
2012 42 Animasyon Oyuncu 6.9 18,685

Kurt Çocuklar
2012 42 Animasyon Sesler
Oyuncu
8.1 49,858
2012 42 Animasyon Oyuncu 6.0 1,348

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 42 Animasyon Oyuncu 5.7 3,089
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 937
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 596
2011 41 Animasyon Sesler
Yapımcı
Oyuncu
6.9 5,447
2011 Animasyon Oyuncu 8.8 74,371
2010 Animasyon Yapımcı 7.1 1,483
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,945
2009 39 Animasyon Oyuncu 7.5 7,255
2009 39 Animasyon Oyuncu 6.4 502

Yaz Savaşları
2009 39 Animasyon Sesler
Oyuncu
Yapımcı
7.4 31,906
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 73

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 39 Animasyon Oyuncu
Sesler
7.9 25,127
2009 Animasyon Yapımcı
Sesler
7.5 4,039
2009 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Sesler
9.1 199,512
2009 Animasyon Oyuncu 8.2 19,430
2009 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,268
2009 Animasyon Yapımcı 7.2 1,429
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 487
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 535
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 4,626
2008 Animasyon Yapımcı 7.0 952
2008 Animasyon Yapımcı 5.9 794
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 12,532
2007 Animasyon Oyuncu 8.8 1,094

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 37 Animasyon Yapımcı
Sesler
Oyuncu
7.5 27,870
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 202
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 12,717

Vexille
2007 37 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Sesler
6.8 7,873
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 315
2007 37 Animasyon Yapımcı 6.7 297
2007 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 905
2007 37 Animasyon Oyuncu 6.8 2,249
2006 36 Animasyon Oyuncu 6.7 97
2006 36 Dram Oyuncu 7.7 4,307
2006 36 Fantastik Oyuncu 6.0 1,185

Hana
2006 36 Komedi Oyuncu 6.6 1,906
2006 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
8.2 11,753
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 86
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 2,175
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Senarist 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 1,365
2005 35 Animasyon Oyuncu 7.7 254
2005 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,112
2005 Animasyon Senarist 8.5 14,703
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 2,082
2005 Animasyon Oyuncu 6.5 285
2005 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,954

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 35 Animasyon Sesler
Oyuncu
7.3 12,149
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 409
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 2,905
2005 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
7.8 4,351
2005 Animasyon Senarist 8.3 2,702
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 1,465
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 34 Animasyon Oyuncu 5.8 111
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 1,504
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 140
2004 Animasyon Oyuncu 6.5 732
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 2,315

Metal Simyacı
2003 Animasyon Oyuncu
Senarist
Sesler
8.5 78,193
2003 Animasyon Yapımcı 7.4 777
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 35
2003 Animasyon Oyuncu 6.9 373
2002 32 Animasyon Oyuncu 5.5 269
2002 32 Animasyon Oyuncu 7.8 4,012
2001 Animasyon Oyuncu 7.5 2,245
2001 31 Animasyon Oyuncu 7.6 2,943
2000 30 Animasyon Oyuncu 7.0 345
2000 30 Animasyon Oyuncu 7.5 3,089
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 1,331
1999 Animasyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Sesler
Senarist
Oyuncu
9.0 241,676
1999 29 Animasyon Oyuncu 6.5 329
1999 29 Animasyon Oyuncu 7.5 3,036
1998 28 Animasyon Oyuncu 7.1 479
1998 28 Animasyon Senarist
Oyuncu
7.3 3,057
1997 27 Animasyon Oyuncu 6.4 2,799
1997 27 Animasyon Oyuncu 7.2 556
1996 26 Animasyon Oyuncu 7.2 2,786
1996 Animasyon Oyuncu
Sesler
8.8 149,169
1996 26 Aksiyon Oyuncu 6.7 524
1996 26 Animasyon Oyuncu 6.8 700

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
8.5 15,424
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 23,071
1995 25 Animasyon Oyuncu 7.4 9,742
1995 Animasyon Oyuncu 8.5 65,578
1995 25 Macera Oyuncu 6.8 476
1994 24 Animasyon Oyuncu 6.7 511
1993 23 Animasyon Oyuncu 7.1 7,037
1993 23 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.5 9,330
1993 Aksiyon Oyuncu 6.8 625
1993 23 Animasyon Oyuncu 7.8 6,166
1993 23 Aksiyon Oyuncu 2.8 222
1992 22 Animasyon Oyuncu 6.9 8,527
1992 Animasyon Oyuncu
Sesler
8.5 16,229
1992 22 Animasyon Oyuncu 7.0 7,917
1991 21 Animasyon Oyuncu 7.0 8,342
1991 21 Animasyon Oyuncu 6.7 5,033
1990 20 Animasyon Oyuncu 6.8 5,622
1990 20 Animasyon Oyuncu 6.9 7,511
1990 20 Animasyon Oyuncu 7.8 6,281
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 88,511
1989 19 Animasyon Oyuncu 6.8 8,029
1988 18 Animasyon Oyuncu 6.8 2,641
1987 17 Animasyon Oyuncu 6.8 1,808
1986 16 Aile Oyuncu 6.9 2,179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film