Giriş Kayıt
Teru McDonald

Teru McDonald


Oyuncu

Teru McDonald, oyuncu.

Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 7.4 20,798
2015 Dram 0 4.3 334
2013 Komedi Çeşitli 7.2 4,034
2010 Dram Oyuncu 6.9 16
2002 Suç Oyuncu 6.3 5,880
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 677
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019