Giriş Kayıt
Stuart McDonald

Stuart McDonald


Yönetmen

Stuart McDonald, yönetmen.

Crazy Ex-Girlfriend (2015), Summer Heights High (2007), Wrecked (2016), Angry Boys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yönetmen 5.6 129
2022 Komedi Yönetmen    
2016 Komedi Yönetmen 7.3 8,005
2015 Komedi Yönetmen 7.9 22,642
2015 Aile Yönetmen 6.4 3,223
2015 Komedi Yönetmen 7.5 2,803
2014 Komedi Yönetmen 7.0 2,387
2014 Komedi Yönetmen 7.7 3,057
2013 Komedi Yönetmen 6.2 4,877
2013 Komedi Yönetmen 7.4 4,581
2011 Komedi Yönetmen 7.7 4,766
2010 Komedi Yönetmen 8.0 1,266
2009 Dram Yönetmen 7.4 748
2008 Suç Çeşitli 6.7 6,379
2007 Komedi Yönetmen 8.5 15,094
2005 Dram Yönetmen 7.6 1,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024