Giriş Kayıt
Bear McCreary

Bear McCreary (43)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Bear McCreary, 17 Şubat 1979 Ft. Lauderdale, Florida, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

2010 yılının Ağustos ayında Raya Yarbrough ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yürüyen Ölüler (2010), Cloverfield Yolu No:10 (2016), Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (2022), Agents of S.H.I.E.L.D. (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1979
Doğum Yeri: Ft. Lauderdale, Florida, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri
2022 Aksiyon Müzik 6.9 315,976
2022 43 Animasyon Müzik 5.7 4,743
2021 42 Komedi Müzik 4.3 13

Vakıf
2021 Dram Müzik 7.4 61,423

Sıra Dışı
2020 41 Komedi Müzik 6.7 4,656
2020 41 Belgesel Müzik 7.7 7,739

Hayal Adası
2020 41 Aksiyon Müzik 4.9 53,858
2020 Aksiyon Müzik 6.9 56,191
2020 41 Aksiyon Müzik 5.4 53,729

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2020 41 Komedi Oyuncu 5.8 25,037
2019 Aksiyon Müzik 7.6 86,857
2019 40 Korku Müzik 5.8 37,264
2019 40 Korku Müzik 5.7 53,144

Godzilla II: Canavarlar Kralı
2019 40 Aksiyon Müzik 6.0 186,005
2019 40 Aksiyon Müzik 5.2 24,656

Deli ve Dahi
2019 40 Biyografi Müzik 7.2 47,238

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2
2019 40 Komedi Müzik 6.2 76,836
2019 Suç Müzik 6.5 2,982

Eve Hoşgeldin
2018 39 Gerilim Müzik 5.2 8,049

Cehennem Festivali
2018 39 Korku Müzik 5.5 17,834
2018 39 Fantastik Müzik 5.8 10,518
2018 39 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
5.8 32,302
2018 Aksiyon Müzik 9.6 30,749

Cloverfield Paradoksu
2018 39 Korku Müzik 5.5 107,058

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 38 Korku Müzik
Müzik
6.6 146,408

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 38 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 10,098
2017 38 Belgesel Müzik 7.5 3,111
2017 38 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 3,602
2017 Bilim-Kurgu Müzik 7.2 17,141
2017 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.3 9,657
2017 38 Komedi Müzik 5.5 6,284
2016 37 Belgesel Oyuncu 7.5 4,679
2016 37 Aksiyon Müzik 6.2 66,156
2016 Dram Müzik 7.6 10,362

Lanetli Çocuk
2016 37 Korku Müzik
Müzik
6.0 94,723

Cloverfield Yolu No:10
2016 37 Dram Müzik 7.2 333,071
2016 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,052

Orman
2016 37 Korku Müzik 4.8 43,728

İntikam Kapanı
2014 35 Aksiyon Müzik 5.1 18,722
2014 Dram Müzik
Müzik
7.5 54,097

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Müzik
Müzik
6.6 3,809

Yabancı
2014 Dram Müzik
Müzik
8.4 161,917
2014 Macera Müzik
Oyuncu
5.5 7,397
2014 Macera Müzik
Müzik
8.2 106,371
2014 35 Biyografi Müzik 5.8 5,463
2013 34 Kısa Metraj Müzik 6.5 94
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 218,546
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 43,255

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Müzik
Müzik
7.9 77,349
2013 34 Macera Müzik 5.5 20,860

Balta 3
2013 34 Komedi 5.6 9,781

Jupiter Macerası
2013 34 Bilim-Kurgu Müzik 6.4 72,299
2012 33 Aksiyon 4.8 332
2012 Macera Müzik
Müzik
6.7 180

237 Nolu Oda
2012 33 Belgesel Müzik 6.2 22,408
2012 33 Aksiyon Müzik 6.9 18,133
2012 Komedi Müzik 7.3 939
2011 Dram Müzik 8.8 554,719
2011 32 Aksiyon Müzik
Oyuncu
5.6 4,603
2011 Komedi Müzik 7.7 350
2011 32 Bilim-Kurgu Müzik 5.1 3,787
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 8,515

Sokak Dansı 3D
2010 31 Dram Müzik
Müzik
6.1 58,753

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Müzik
Müzik
8.1 1,002,759

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 18,355
2010 Dram Müzik
Müzik
7.6 2,694
2009 Aksiyon Müzik 6.9 20,720
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 25,521
2009 30 Belgesel Oyuncu 7.6 203
2009 30 Belgesel Müzik 6.9 66
2008 Dram Müzik 7.5 3,754
2008 Korku Müzik 4.6 4,317
2008 29 Belgesel Müzik 7.5 333
2008 29 Belgesel Müzik 7.0 126

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 60,920
2007 28 Aksiyon Müzik 7.6 23,535
2007 Bilim-Kurgu Müzik 7.5 3,244

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 28 Korku Müzik 5.4 43,079
2006 27 Korku Müzik 4.5 11,556
2006 Dram Müzik 7.8 10,805
2006 27 Belgesel Müzik 7.4 201
2006 Komedi Müzik
Müzik
7.9 54,825

Johnson Ailesi Tatilde
2004 25 Komedi Müzik 4.5 7,996

Alamo
2004 25 Dram Müzik 6.0 21,385

Bebeğimin Babası
2004 25 Komedi Müzik 4.5 3,797

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Müzik
Müzik
8.7 167,384

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Müzik 8.5 76,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023