Giriş Kayıt
Bear McCreary

Bear McCreary (45)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Bear McCreary, 17 Şubat 1979 Ft. Lauderdale, Florida, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

2010 yılının Ağustos ayında Raya Yarbrough ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yürüyen Ölüler (2010), Cloverfield Yolu No:10 (2016), Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (2022), Agents of S.H.I.E.L.D. (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1979
Doğum Yeri: Ft. Lauderdale, Florida, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 45 Korku Müzik 4.7 8,478

Meşhur Hayalet Ernest
2023 44 Macera Müzik 6.1 33,299

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri
2022 Aksiyon Müzik 7.0 356,750
2022 43 Animasyon Müzik 5.7 6,678
2021 42 Komedi Müzik 4.3 13

Vakıf
2021 Dram Müzik 7.6 97,655

Sıra Dışı
2020 41 Komedi Müzik 6.7 4,656
2020 41 Belgesel Müzik 7.7 8,266

Hayal Adası
2020 41 Aksiyon Müzik 4.9 58,603
2020 Aksiyon Müzik 6.9 63,080
2020 41 Aksiyon Müzik 5.4 53,729

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2020 41 Komedi Oyuncu 5.8 25,037
2019 Aksiyon Müzik 7.6 99,275
2019 40 Korku Müzik 5.8 41,087
2019 40 Korku Müzik 5.7 56,525

Godzilla II: Canavarlar Kralı
2019 40 Aksiyon Müzik 6.0 209,681
2019 40 Aksiyon Müzik 5.2 25,428

Deli ve Dahi
2019 40 Biyografi Müzik 7.2 51,288

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2
2019 40 Komedi Müzik 6.2 85,975
2019 Suç Müzik 6.5 3,117

Eve Hoşgeldin
2018 39 Gerilim Müzik 5.2 8,842

Cehennem Festivali
2018 39 Korku Müzik 5.5 19,531
2018 39 Fantastik Müzik 5.8 11,565
2018 39 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
5.8 34,872
2018 Aksiyon Müzik 9.5 37,857

Cloverfield Paradoksu
2018 39 Korku Müzik 5.5 113,464

Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 38 Korku Müzik
Müzik
6.6 164,235

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 38 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 10,842
2017 38 Belgesel Müzik 7.5 3,212
2017 38 Animasyon Müzik
Müzik
5.8 4,043
2017 Bilim-Kurgu Müzik 7.2 18,875
2017 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.3 10,303
2017 38 Komedi Müzik 5.5 7,101
2016 37 Belgesel Oyuncu 7.5 4,889
2016 37 Aksiyon Müzik 6.2 69,491
2016 Dram Müzik 7.6 10,919

Lanetli Çocuk
2016 37 Korku Müzik
Müzik
6.0 102,317

Cloverfield Yolu No:10
2016 37 Dram Müzik 7.2 356,662
2016 Dram Müzik
Müzik
6.8 8,363

Orman
2016 37 Korku Müzik 4.8 45,841

İntikam Kapanı
2014 35 Aksiyon Müzik 5.1 19,487
2014 Dram Müzik
Müzik
7.5 56,413

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Müzik
Müzik
6.6 3,956

Yabancı
2014 Dram Müzik
Müzik
8.4 180,326
2014 Macera Müzik
Oyuncu
5.4 7,614
2014 Macera Müzik
Müzik
8.2 115,750
2014 35 Biyografi Müzik 5.8 5,844
2013 34 Kısa Metraj Müzik 6.5 100
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.5 226,496
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 44,608

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Müzik
Müzik
7.9 79,327
2013 34 Macera Müzik 5.6 21,603

Balta 3
2013 34 Komedi 5.6 10,614

Jupiter Macerası
2013 34 Bilim-Kurgu Müzik 6.4 75,801
2012 33 Aksiyon 4.8 344
2012 Macera Müzik
Müzik
6.8 183

237 Nolu Oda
2012 33 Belgesel Müzik 6.2 23,163
2012 33 Aksiyon Müzik 6.9 18,468
2012 Komedi Müzik 7.3 978
2011 Dram Müzik 8.7 644,478
2011 32 Aksiyon Müzik
Oyuncu
5.6 4,872
2011 Komedi Müzik 7.7 382
2011 32 Bilim-Kurgu Müzik 5.1 3,869
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 8,603

Sokak Dansı 3D
2010 31 Dram Müzik
Müzik
6.2 60,369

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Müzik
Müzik
8.1 1,088,803

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
7.7 18,801
2010 Dram Müzik
Müzik
7.6 2,742
2009 Aksiyon Müzik 6.9 21,282
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 26,261
2009 30 Belgesel Oyuncu 7.6 203
2009 30 Belgesel Müzik 6.9 68
2008 Dram Müzik 7.5 3,845
2008 Korku Müzik 4.6 4,462
2008 29 Belgesel Müzik 7.5 339
2008 29 Belgesel Müzik 7.0 129

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 63,003
2007 28 Aksiyon Müzik 7.6 24,233
2007 Bilim-Kurgu Müzik 7.5 3,331

Korku Kapanı 2: Ölüm Çıkmazı
2007 28 Korku Müzik 5.5 45,834
2006 27 Korku Müzik 4.5 11,863
2006 Dram Müzik 7.8 10,922
2006 27 Belgesel Müzik 7.4 207
2006 Komedi Müzik
Müzik
7.9 58,551

Johnson Ailesi Tatilde
2004 25 Komedi Müzik 4.5 8,437

Alamo
2004 25 Dram Müzik 6.0 22,388

Bebeğimin Babası
2004 25 Komedi Müzik 4.5 3,902

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Müzik
Müzik
8.7 176,550

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Müzik 8.5 80,674
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film