Giriş Kayıt
Susan McCray

Susan McCray


Oyuncu Yönetmeni

Susan McCray, oyuncu yönetmeni.

Küçük Ev (1974), Hawaii Five-O (1968), Highway to Heaven (1984), Little House: Look Back to Yesterday (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Sukman
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Western Oyuncu Yönetmeni 6.2 204
1991 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 103
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 3,828
1984 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 148
1983 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 520

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 14,808
1968 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,146
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019