Giriş Kayıt
James McCallion

James McCallion (72)


Oyuncu

James McCallion, 27 Eylül 1918 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1955) Öp Beni Öldüresiye (1955), (1954) İstiklal Kahramanları (1954), (1955) Karanlıkta Vuruşanlar (1955), (1975) İkinci Caddenin Mahpusu (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

James McCallion, 11 Temmuz 1991 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1918
Ölüm Tarihi: 11 Temmuz 1991
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: James Mc Callion | Jimmy McCallion | Jim McCallion
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkinci Caddenin Mahpusu
1975 57 Komedi Oyuncu 6.7 3,863
1973 Oyuncu 7.5 1,191
1973 Suç Oyuncu 6.9 3,179

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,975
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,631
1971 53 Komedi Oyuncu 7.0 1,934
1970 52 Komedi Oyuncu 6.2 529
1969 Western Oyuncu 7.6 473

Ölüm Oyunu
1968 50 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,991
1967 49 Western Oyuncu 5.7 496
1967 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,335

İkinci Hayat
1967 Komedi Oyuncu 7.6 201
1966 Komedi Oyuncu 7.3 3,289

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 7.9 11,633
1966 Aksiyon Oyuncu 6.6 523

Ruslar Geliyor
1966 48 Komedi Oyuncu 7.0 10,121
1965 47 Komedi Oyuncu 6.2 1,132
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,396
1965 Western Oyuncu 7.6 3,573
1963 45 Biyografi Oyuncu 6.6 3,004

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 4,738
1962 Western Oyuncu 7.6 3,190
1960 Komedi Oyuncu 8.4 17,144

Gizli Teşkilat
1959 41 Macera Oyuncu 8.3 347,577

Kötüler Şehri
1958 40 Romantik Oyuncu 6.4 1,691
1957 Suç Oyuncu 8.3 11,993
1957 Western Oyuncu 7.5 3,781
1956 38 Dram Oyuncu 6.7 1,733

Karanlıkta Vuruşanlar
1955 37 Suç Oyuncu 7.3 8,681
1955 37 Suç Oyuncu 7.0 2,347
1955 Suç Oyuncu 8.5 19,419
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,845

Öp Beni Öldüresiye
1955 37 Suç Oyuncu 7.5 22,197

İstiklal Kahramanları
1954 36 Macera Oyuncu 7.0 11,449
1954 36 Dram Oyuncu 5.8 172
1953 Komedi Oyuncu 6.9 434
1939 21 Aksiyon Oyuncu 5.7 57
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film