Giriş Kayıt
Mayte Garcia

Mayte Garcia (50)


Oyuncu

Mayte Jannell Garcia, 12 Kasım 1973 Fort Rucker, Alabama, ABD doğumlu oyuncu.

Firehouse Dog (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mayte Jannell Garcia
Doğum Tarihi: 12 Kasım 1973
Doğum Yeri: Fort Rucker, Alabama, ABD
Diğer Bir İsmi: Mayte Jannell Garcia | Mayte
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 521
2009 36 Suç Oyuncu 6.1 1,891
2008 Talk-Show Oyuncu 4.3 217
2008 Dram Oyuncu 7.4 1,544
2007 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 6,339
2007 Dram Oyuncu 7.5 8,463
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,587

Aşk için Değer
2003 30 Komedi Oyuncu 5.2 9,402
1996 News Oyuncu 3.3 933
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film