Giriş Kayıt
Ferdy Mayne

Ferdy Mayne (81)


Oyuncu

Ferdinand Philip Mayer-Horckel, 11 Mart 1916 Mainz, Almanya doğumlu oyuncu.

Les grandes vacances (1967), Frightmare (1983), Vampirlerin Dansı (1967), Korsanlar (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Ferdy Mayne, 30 Ocak 1998 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ferdinand Philip Mayer-Horckel
Doğum Tarihi: 11 Mart 1916
Ölüm Tarihi: 30 Ocak 1998
Doğum Yeri: Mainz, Almanya
Diğer Bir İsmi: God | Ferdie Mayne | Ferdinand Mayne
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 77 Fantastik Oyuncu 5.4 6,313

Şah Mat
1992 76 Dram Oyuncu 6.1 8,797
1987 71 Komedi Oyuncu 7.4 166

Korsanlar
1986 70 Macera Oyuncu 6.0 8,938
1985 69 Korku Oyuncu 4.2 2,602

Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın
1985 69 Korku Oyuncu 3.7 7,546

Conan 2
1984 68 Aksiyon Oyuncu 5.9 81,584
1983 67 Komedi Oyuncu 4.6 1,524
1983 67 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,215
1983 67 Macera Oyuncu 5.9 2,301

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Oyuncu 8.1 4,284
1981 Suç Oyuncu 6.8 4,531
1981 Macera Oyuncu 7.3 6,030
1980 64 Suç Oyuncu 5.6 2,729

Sihirli Kılıç
1980 64 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,713

Pembe Panterin İntikamı
1978 62 Komedi Oyuncu 6.6 22,153
1978 62 Dram Oyuncu 6.8 4,816
1978 Suç Oyuncu 5.8 258

Kartal Kondu
1976 60 Macera Oyuncu 6.9 22,774
1975 59 Macera Oyuncu 8.1 170,612
1972 56 Aksiyon Oyuncu 5.8 323
1972 56 Komedi Oyuncu 4.9 827
1971 55 Komedi Oyuncu 7.1 3,340
1971 55 Korku Oyuncu 5.6 1,352
1971 55 Komedi Oyuncu 5.7 115
1971 55 Savaş Oyuncu 6.0 1,265
1971 55 Komedi Oyuncu 4.6 649

Gemi soygunculari
1971 55 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,404

Vampir Aşıklar
1970 54 Korku Oyuncu 6.4 6,598
1970 54 Suç Oyuncu 6.4 529
1969 53 Aksiyon Oyuncu 5.4 798

Para Babası
1969 53 Komedi Oyuncu 5.8 3,647

Kartal Yuvası
1968 52 Aksiyon Oyuncu 7.6 59,491

Cennetin Kapıları
1968 52 Dram Oyuncu 6.1 216
1967 51 Komedi Oyuncu 6.5 3,471
1967 51 Komedi Oyuncu 5.5 940

Vampirlerin Dansı
1967 51 Komedi Oyuncu 7.1 32,358
1966 50 Komedi Oyuncu 5.2 597

Cesur Pilotlar
1965 49 Macera Oyuncu 7.0 8,777

Londra Yanıyor
1965 49 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,110
1964 48 Komedi Oyuncu 6.2 287
1963 47 Dram Oyuncu 5.5 36
1963 47 Komedi Oyuncu 6.1 706

Gizli hakikatler
1962 46 Biyografi Oyuncu 7.2 3,017
1962 46 Savaş Oyuncu 6.8 1,349
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,676
1959 43 Macera Oyuncu 8.1 241,550
1959 43 Dram Oyuncu 7.2 5,666
1959 43 Macera Oyuncu 7.1 1,112
1958 42 Suç Oyuncu 5.9 61
1958 42 Komedi Oyuncu 5.7 166

Abandon Ship
1957 41 Macera Oyuncu 7.5 1,783
1957 41 Dram Oyuncu 6.2 143
1956 40 Komedi Oyuncu 5.5 235
1956 40 Komedi Oyuncu 5.3 315
1955 39 Komedi Oyuncu 5.1 615
1955 39 Macera Oyuncu 6.2 567
1955 39 Komedi Oyuncu 5.9 251
1955 39 Gizem Oyuncu 5.5 275
1954 38 Suç Oyuncu 5.7 231
1954 38 Dram Oyuncu 6.1 1,221
1954 38 Macera Oyuncu 5.0 252
1954 38 Suç Oyuncu 4.9 126
1953 37 Suç Oyuncu 6.5 334
1953 37 Suç Oyuncu 5.7 146

Kaptan'ın Cenneti
1953 37 Komedi Oyuncu 6.8 1,727
1953 37 Gerilim Oyuncu 6.6 193
1952 36 Suç Oyuncu 6.3 627
1952 36 Oyuncu 6.4 510
1951 35 Oyuncu 6.2 324
1951 35 Komedi Oyuncu 6.9 581
1950 34 Dram Oyuncu 7.0 734
1950 34 Dram Oyuncu 6.3 135

Gece ve Şehir
1950 34 Suç Oyuncu 7.9 14,215
1950 Dram Oyuncu 8.1 164
1949 33 Komedi Oyuncu 6.1 219

Kahraman Subay
1943 27 Dram Oyuncu 8.0 15,274
1943 27 Komedi Oyuncu 5.7 142
1943 27 Dram Oyuncu 6.4 683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023