Giriş Kayıt
Sidney Meyers

Sidney Meyers (63)


Editör, Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Sidney Meyers, 09 Mart 1906 New York City, New York, ABD doğumlu editör, oyuncu, senarist, yönetmen.

The Savage Eye (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1906
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Stebbins
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Biyografi Editör 5.7 473
1967 61 Dram Çeşitli 6.6 746
1965 59 Kısa Metraj Editör 7.5 1,637

Kenar Mahalle
1957 51 Dram Editör 7.2 2,174
1948 42 Dram Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.7 173
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019