Giriş Kayıt
Wade Mayer

Wade Mayer


Oyuncu, Özel Efekt, Yönetmen Asistanı

Wade Mayer, oyuncu, Özel efekt, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Sesler 6.9 2,805
1988 Korku Oyuncu 6.5 28,565

Zoraki Hizmetçi
1987 Fantastik Özel Efekt 5.5 3,043
1985 Macera Oyuncu 7.4 4,599

Kanlı Doğum Günü
1981 Korku Yönetmen Asistanı 5.7 3,609
1980 Aksiyon Çeşitli 5.5 6,933
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019