Giriş Kayıt
Patricia Mayen-Salazar

Patricia Mayen-Salazar


Oyuncu

Patricia Mayen-Salazar, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Patricia Mayan Salazar | Patricia Mayen Salazar |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Gözler
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 78,514

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Oyuncu 6.0 30,668
2013 Dram Oyuncu 5.9 360
2010 Dram Oyuncu 6.8 1,542
2010 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,897
2008 Dram Oyuncu 5.0 628

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Oyuncu 7.6 1,671

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Oyuncu 6.5 51,375

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Oyuncu 3.3 103,253
2004 Dram Oyuncu 7.6 22,431
2003 Dram Oyuncu 6.9 650
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019