Giriş Kayıt
June Mathis

June Mathis (82)


Senarist, Editör

June Beulah Hughes, 30 Ocak 1887 Leadville, Colorado, ABD doğumlu senarist, editör.

Hırs (1924), Ben Hur (1925), The Four Horsemen of the Apocalypse (1921), Blood and Sand (1922) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: June Beulah Hughes
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1887
Doğum Yeri: Leadville, Colorado, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1927 40 Dram Senarist 4.8 23

Ben Hur
1925 38 Macera Senarist 7.8 6,849

Hırs
1924 37 Dram Editör
Senarist
8.1 8,314
1922 35 Dram Senarist 7.2 1,168
1921 34 Dram Senarist 6.6 833
1921 34 Dram Senarist 7.7 2,913
1920 33 Komedi Senarist 6.2 1,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019