Giriş Kayıt
Valerio Mastandrea

Valerio Mastandrea (52)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Valerio Mastandrea, 14 Şubat 1972 Garbatella, Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

The Place (2017), Gördüğüm En Güzel Kadın (2010), Yaşasın Özgürlük (2013), The Face of an Angel (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1972
Doğum Yeri: Garbatella, Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 51 Suç Oyuncu 6.1 40
2023 51 Suç Oyuncu    
2023 51 Komedi Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu 8.6 116
2023 51 Oyuncu 6.7 1,867
2022 50 Aksiyon Oyuncu 5.7 398
2022 50 Dram Oyuncu    
2021 49 Gerilim Oyuncu 3.4 673
2021 Animasyon Oyuncu 8.7 275
2021 49 Dram Oyuncu 6.4 384
2021 49 Suç Oyuncu 5.9 3,746
2020 48 Komedi Oyuncu 5.4 219
2020 48 Komedi Oyuncu 4.4 53
2020 48 Komedi Oyuncu 6.1 1,221
2019 47 Dram Oyuncu 5.3 351
2019 47 Komedi Oyuncu 6.6 1,001
2018 46 Komedi Oyuncu 5.6 1,180
2018 46 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.9 360
2018 46 Dram Oyuncu 6.5 1,403
2018 46 Dram Senarist 5.8 1,158
2018 Dram Oyuncu 7.9 227
2018 46 Komedi Oyuncu 5.4 62
2017 45 Komedi Oyuncu 5.8 484
2017 Komedi Oyuncu 6.1 27
2017 45 Komedi Oyuncu 7.0 12,548

Mükemmel Yabancılar
2016 44 Komedi Oyuncu 7.7 70,881
2016 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 1,169
2016 44 Dram Oyuncu 6.5 1,924
2015 43 Komedi Oyuncu 6.0 813

Huysuzluğu Bırak
2015 43 Suç Yapımcı 7.1 5,002
2014 42 Biyografi Oyuncu 5.9 4,522
2014 42 Komedi Oyuncu 5.6 1,282
2014 42 Dram Oyuncu 4.6 5,216
2013 41 Komedi Oyuncu 6.1 767
2013 41 Belgesel Oyuncu 6.6 276

Yaşasın Özgürlük
2013 41 Komedi Oyuncu 6.9 4,695
2012 40 Komedi Oyuncu 6.2 614
2012 40 Dram Oyuncu
Senarist
6.2 401

Bir Katliam Romanı
2012 40 Dram Oyuncu 7.2 2,861
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.8 59
2011 39 Komedi Oyuncu 5.4 625
2011 39 Dram Oyuncu 6.0 483

Beni Yargılama
2011 39 Komedi Oyuncu 6.1 3,368

Gördüğüm En Güzel Kadın
2010 38 Komedi Oyuncu 7.1 5,427
2009 37 Dram Oyuncu 5.8 45,148
2009 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.6 296
2009 Oyuncu 6.7 59
2009 37 Dram Oyuncu 6.5 747
2008 36 Dram Oyuncu 5.7 48

Mükemmel Bir Gün
2008 36 Dram Oyuncu 6.4 1,640
2008 36 Komedi Oyuncu 6.9 3,316
2007 35 Komedi Oyuncu 5.1 301
2007 Komedi Oyuncu 8.6 4,404
2007 35 Komedi Oyuncu 6.8 1,226
2006 34 Komedi Oyuncu 6.2 1,440

Timsah
2006 34 Komedi Oyuncu 6.7 5,261
2006 34 Korku Oyuncu 4.7 90
2005 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 465
2005 33 Dram Oyuncu 5.6 165
2005 Dram Oyuncu 6.5 134
2004 32 Dram Oyuncu 6.7 647
2004 32 Suç Oyuncu 5.7 453

Roma İnsanları
2003 31 Komedi Oyuncu 6.3 483
2002 30 Dram Oyuncu 6.4 585

Katiller Yuvası
2002 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 5,720
2000 Oyuncu 6.3 106
1998 26 Suç Oyuncu 6.9 1,242
- Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
   
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024