Giriş Kayıt
Ignacio Martínez de Pisón

Ignacio Martínez de Pisón (64)


Senarist, Oyuncu

Ignacio Martínez de Pisón, 01 Ocak 1960 Zaragoza, Zaragoza, Aragón, İspanya doğumlu senarist, oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1960
Doğum Yeri: Zaragoza, Zaragoza, Aragón, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist 7.6 840
2010 50 Animasyon Senarist 7.2 9,708

13 Gül
2007 47 Dram Senarist 6.7 2,172
2004 44 Dram Senarist 5.3 151
1991 News Oyuncu 7.0 336
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film