Giriş Kayıt
Oscar Martínez

Oscar Martínez


Oyuncu

Oscar Martínez, oyuncu.

Saygın Vatandaş (2016), Toc Toc (2017), Koblic (2016), La patota (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.4 39
2019 Dram Oyuncu 6.1 349
2017 Komedi Oyuncu 6.7 7,612
2017 Gerilim Oyuncu 5.8 217
2016 Komedi Oyuncu 6.2 558
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,572

Saygın Vatandaş
2016 Dram Oyuncu 7.5 7,236
2015 Dram Oyuncu 6.5 1,320
2015 Komedi Oyuncu 6.1 243

Asabiyim Ben
2014 Komedi Oyuncu 8.1 153,392
2014 Dram Oyuncu 4.7 19
2012 Oyuncu 5.9 8
2011 Dram Oyuncu 8.3 329

Boş Yuva
2008 Komedi Oyuncu 6.5 823

Berlin Almanya'dadır
2001 Dram Oyuncu 7.1 1,046
2000 Dram Oyuncu 5.1 14
1999 Oyuncu 6.0 274
1995 Dram Oyuncu 7.0 743
1992 Dram Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 6.2 8
1991 News Oyuncu 6.5 204
1986 Aksiyon Oyuncu 5.3 123

Ateşkes
1974 Dram Oyuncu 7.5 482
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,383) Mindhunter (1,744) The 100 (1,681) La casa de papel (1,535) Preacher (1,467) Legion (1,460) The Terror (1,405) Big Little Lies (1,137) Chernobyl (1,112) The Big Bang Theory (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019