Giriş Kayıt
Cliff Martinez

Cliff Martinez (70)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Cliff Martinez, 05 Şubat 1954 The Bronx, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Sürücü (2011), Salgın (2011), Güneşin Karanlığında (2011), Vurguncular (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1954
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Red Hot Chili Peppers
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Müzik 6.8 3,789
2022 68 Suç Müzik 6.3 9,650
2020 Macera Müzik 7.3 25,244
2019 Suç Müzik 7.3 11,217
2018 64 Aksiyon Müzik 6.1 58,591

Oyun Gecesi
2018 64 Aksiyon Müzik 6.9 256,305
2018 64 Aksiyon Müzik 7.0 124,047

İntikam
2017 63 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 123,571

Neon Şeytan
2016 62 Korku Müzik 6.1 104,134

Vurguncular
2016 62 Komedi Müzik 7.1 255,683
2014 60 Belgesel Müzik 6.5 1,614
2014 Dram Müzik 8.5 52,643

Kalbin Direnişi
2014 60 Dram Müzik 7.9 37,843
2014 60 Aksiyon Müzik 6.1 2,994

Sadece Tanrı Affeder
2013 59 Suç Müzik 5.7 118,311
2013 59 Suç 7.6 9,214

Geçmişin Sırları
2012 58 Dram Müzik 6.4 35,008

Bahar Tatili
2012 58 Aksiyon Müzik 5.3 148,999

Entrika
2012 58 Dram Müzik 6.6 54,935
2012 58 Belgesel Müzik 7.9 4,692

Sürücü
2011 57 Suç Müzik 7.8 706,631

Salgın
2011 57 Dram Müzik 6.8 316,553

Güneşin Karanlığında
2011 57 Suç Müzik 7.3 254,323

Başlangıç Noktası
2009 55 Dram Müzik
Müzik
7.1 2,617
2009 55 Belgesel Müzik 6.5 581
2009 55 Dram Müzik 5.9 1,130

Hançer
2008 54 Aksiyon Müzik 4.8 2,775

Kötü Alışkanlıklar
2008 54 Suç Müzik 4.9 948

Yaşam Çizgisi
2006 52 Dram Müzik
Müzik
6.2 8,569

Gençlik Ateşi
2005 51 Suç Müzik 5.5 20,467

Hep Seni Aradım
2004 50 Dram Müzik
Müzik
6.9 58,684
2003 49 Suç Müzik 6.5 23,435
2002 48 Dram Müzik 6.2 86,347

Ölümcül Oyun (I)
2002 48 Suç Müzik 7.1 43,155

Trafik
2000 46 Suç Müzik 7.6 220,129

Denizci
1999 45 Suç Müzik 6.9 34,940
1998 44 Gerilim Müzik 5.3 3,434
1996 42 Komedi Müzik 6.7 6,069
1996 42 Komedi Müzik 6.8 2,532

Derinlerde
1995 41 Suç Müzik 6.1 3,856

Zor Hayatlar
1993 39 Dram Müzik
Müzik
7.3 8,841
1991 37 Komedi Müzik 6.8 10,587
1990 36 Dram Müzik 7.2 31,231

Seks Yalanları
1989 35 Dram Müzik 7.2 59,612
1986 32 Komedi Oyuncu 6.2 7,867
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film