Giriş Kayıt
Vincent Martin

Vincent Martin


Oyuncu

Vincent Martin, oyuncu.

İnsanlıktan Uzakta (2014), (2022) Mrs. Harris Goes to Paris (2022), (1983) Tchao pantin (1983), (1984) Swann'in Aşkı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.2 33
2022 Komedi Oyuncu 6.0 81
2022 Komedi Oyuncu 7.1 26,936
2019 Suç Oyuncu 7.0 23
2015 Komedi Oyuncu 6.6 2,414
2015 Suç Oyuncu 6.8 675
2015 Komedi Oyuncu 6.5 773

İnsanlıktan Uzakta
2014 Dram Oyuncu 7.2 8,853
2011 Komedi Oyuncu 5.6 422

Küçük Dereler
2010 Dram Oyuncu 6.6 371
2010 Komedi Oyuncu 6.3 699
2007 Komedi Oyuncu 8.1 277
2006 Oyuncu 5.1 279
2005 Komedi Oyuncu 4.7 172

Eleman
2004 Dram Oyuncu 7.0 1,637
2003 Biyografi Oyuncu 7.1 155

Kahramanlara Rahat Huzur Yok
2003 Komedi Oyuncu 6.1 382
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,162

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Oyuncu 4.5 5,203
2001 Aksiyon Oyuncu 5.5 38

Bir Kelebeğin Kanat Çırpışı
2000 Komedi Oyuncu 6.7 3,949
1999 Oyuncu 5.6 66

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 Macera Oyuncu 6.0 45,512
1998 Oyuncu 7.0 99
1998 Suç Oyuncu 7.1 80
1997 Komedi Oyuncu 4.0 396
1989 Oyuncu 6.2 15
1986 Komedi Oyuncu 5.6 659
1986 Komedi Oyuncu 5.4 574

Arşimed'in Hareminde Çay
1985 Dram Oyuncu 6.9 461
1984 Dram Oyuncu 5.8 490
1984 Dram Oyuncu 6.4 1,782
1984 Komedi Oyuncu 6.1 515

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.5 2,193
1983 Dram Oyuncu 7.3 3,150
1983 Dram Oyuncu 5.9 412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film