Giriş Kayıt
Andrea Martin

Andrea Martin (77)


Oyuncu

Andrea Louise Martin, 15 Ocak 1947 Portland, Maine, ABD doğumlu oyuncu.

1980 yılının Aralık ayında Bob Dolman ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

İtalyan Usulü Aşk (2018), Great News (2017), Working the Engels (2014), Bogus (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrea Louise Martin
Doğum Tarihi: 15 Ocak 1947
Doğum Yeri: Portland, Maine, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 76 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 8.1 138,113
2019 Suç Oyuncu 7.8 36,230
2018 71 Dram Oyuncu 6.7 1,666

İtalyan Usulü Aşk
2018 71 Komedi Oyuncu 5.7 17,591
2017 Komedi Oyuncu 7.0 8,480
2016 Komedi Oyuncu 7.0 3,831

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 69 Komedi Oyuncu 6.0 35,860
2016 69 Animasyon Oyuncu 5.7 694
2015 Komedi Oyuncu 7.1 4,601

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 67 Macera Oyuncu 6.2 136,383
2014 Komedi Oyuncu 7.4 5,830
2013 66 Gizem Oyuncu 6.1 830

Neredeyse Mükemmel
2012 65 Komedi Oyuncu 5.7 16,081
2012 65 Komedi Oyuncu 4.1 247
2011 64 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,110
2009 Komedi Oyuncu 8.5 488,275
2009 62 Romantik Oyuncu 6.0 1,471

Barbie Adalar Prensesi
2007 60 Animasyon Oyuncu 6.5 4,864

Kara Noel
2006 59 Korku Oyuncu 4.7 30,742
2006 59 Komedi Oyuncu 5.3 6,075

Ayı Kardeş 2
2006 59 Animasyon Oyuncu 6.1 20,506
2006 59 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 59 Komedi Oyuncu 6.5 6,042
2005 58 Komedi Oyuncu 6.3 44,913

New York Zamanı
2004 57 Komedi Oyuncu 4.9 25,045
2003 56 Animasyon Oyuncu 7.0 4,915

Kalbinin Sesini Dinle
2002 55 Komedi Oyuncu 6.6 145,243
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,520
2001 54 Komedi Oyuncu 7.7 37,500

Dahi Çocuk
2001 54 Animasyon Oyuncu 6.1 38,239
2001 54 Komedi Oyuncu 6.4 5,007

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 54 Animasyon Oyuncu 6.5 11,745
2000 53 Komedi Oyuncu 5.3 30,434

Muhteşem Bartok
1999 52 Animasyon Oyuncu 6.1 3,240

Jimmy Neutron'un Maceraları
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 24,742
1998 51 Animasyon Oyuncu 3.3 2,084
1998 51 Animasyon Oyuncu 5.9 20,818

Başkanın Adamları
1997 50 Komedi Oyuncu 7.1 88,762
1997 50 Animasyon Oyuncu 7.1 136,749

Disney'in Teneffüs Zili
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 28,326
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 6,697
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 17,796
1996 49 Komedi Oyuncu 5.3 7,066
1995 Animasyon Oyuncu 7.3 2,298
1995 48 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 2,659
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 12,581
1993 Komedi Oyuncu 7.5 5,006

Boris ve Natasha
1992 45 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,027
1991 44 Komedi Oyuncu 5.9 5,609
1990 Animasyon Oyuncu 7.4 38,697
1989 42 Komedi Oyuncu 4.8 1,482

Cazibe
1989 42 Komedi Oyuncu 5.7 1,944
1988 41 Komedi Oyuncu 7.5 161

İçimde Biri Var
1987 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 65,423

Cennet Kulübü
1986 39 Komedi Oyuncu 5.1 6,914
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1980 33 Komedi Oyuncu 4.8 2,262

Kara Noel
1974 27 Korku Oyuncu 7.1 48,584
1973 26 Komedi Oyuncu 4.6 1,393

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 15,510
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film