Giriş Kayıt
Paul Marquess

Paul Marquess


Yapımcı, Senarist

Paul Marquess, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Senarist
Yapımcı
6.7 1,460
2019 Suç Senarist
Yapımcı
6.8 3,480
2014 Dram Senarist
Yapımcı
6.9 328
2014 Suç Yapımcı
Senarist
7.2 1,513
2010 Dram 7.9 1,604
2005 Dram Yapımcı 5.5 183
2002 Dram Senarist 6.4 1,870
1995 Dram Yapımcı 4.6 4,526
1984 Suç Yapımcı 6.7 4,133
1982 Dram Yapımcı 6.6 957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film