Giriş Kayıt
Brian Markinson

Brian Markinson (61)


Oyuncu, Yapımcı

Brian Markinson, 01 Eylül 1961 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

12 Tuzak 2: Kanunsuz (2013), Lucky 7 (2003), High Noon (2009), Ring of Fire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1961
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Başak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 6.8 17
2021 Suç Oyuncu 8.3 18,680
2020 Dram Oyuncu 6.6 24,516
2020 59 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 124
2020 Dram Oyuncu 5.7 407

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 58 Komedi Oyuncu 7.5 33,024

Sadık Dostum
2019 58 Macera Oyuncu 6.7 18,687
2019 Dram Oyuncu 7.1 265

Komplo
2018 57 Dram Oyuncu 6.3 5,484
2018 Komedi Oyuncu 7.1 5,772
2018 Macera Oyuncu 7.1 9,859
2017 56 Dram Oyuncu 5.5 157
2017 Dram Oyuncu 6.9 22,980
2017 Dram Oyuncu 7.4 3,229
2016 Suç Oyuncu 7.3 3,789
2015 Komedi Oyuncu 7.8 69,528
2015 Dram Oyuncu 6.3 588
2014 Komedi Oyuncu 6.9 4,680
2014 Macera Oyuncu 7.3 6,400
2014 53 Aksiyon Oyuncu 6.4 418,046
2014 Suç Oyuncu 8.9 377,466
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,472
2013 52 Dram Oyuncu 6.9 104

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 52 Aksiyon Oyuncu 5.3 5,762
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,942

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 434,047
2012 Dram Oyuncu 4.6 910
2012 Aksiyon Oyuncu 7.6 61,630
2012 Dram Oyuncu 7.4 7,160
2012 51 Aksiyon Oyuncu 6.9 18,141
2012 Dram Oyuncu 6.8 1,099
2011 50 Suç Oyuncu 5.1 627
2011 Suç Oyuncu 8.3 114,066
2010 49 Biyografi Oyuncu 6.4 5,630

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 49 Dram Oyuncu 5.7 4,798
2010 Komedi Oyuncu 6.7 10,745
2010 Suç Oyuncu 6.2 369
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 25,526
2009 48 Gerilim Oyuncu 5.7 1,462

Kişisel Etkiler
2009 48 Dram Oyuncu 6.2 8,918
2008 Suç Oyuncu 7.3 21,583

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 46 Biyografi Oyuncu 7.0 119,890
2007 Dram Oyuncu 8.7 242,368

Tetikçi
2007 46 Aksiyon Oyuncu 7.1 337,950
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,678
2006 45 Macera Oyuncu 5.6 61,076

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 44 Dram Oyuncu 6.7 1,083

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,690
2005 Suç Oyuncu 6.9 598
2004 43 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,914
2004 43 Suç Oyuncu 8.1 509
2004 Suç Oyuncu 5.3 199
2004 Dram Oyuncu 7.7 27,362

Melekler Amerika'da
2003 Dram Oyuncu 8.1 28,444
2003 Komedi Oyuncu 6.6 2,948

Taken 1
2002 Dram Oyuncu 7.8 20,364

Rehine
2002 41 Gerilim Oyuncu 5.7 7,793
2002 41 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,046
2002 Dram Oyuncu 5.3 100

Akrebin Laneti
2001 40 Komedi Oyuncu 6.7 41,204
2000 39 Komedi Oyuncu 5.6 9,620

Ufak Sahtekarlıklar
2000 39 Komedi Oyuncu 6.7 39,243
2000 Aksiyon Oyuncu 7.3 33,298

Tatlı ve Alçak
1999 38 Komedi Oyuncu 7.2 35,584

Devlet Düşmanı
1998 37 Aksiyon Oyuncu 7.3 247,686

Kirli Yarış
1998 37 Komedi Oyuncu 6.7 29,322

Melekler Şehri
1998 37 Dram Oyuncu 6.7 122,592

Cehennemden Daha Sıcak
1997 36 Aksiyon Oyuncu 5.5 78,079

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 35 Dram Oyuncu 6.1 14,806
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 950
1996 Suç Oyuncu 8.0 11,453
1995 34 Komedi Oyuncu 5.2 1,931
1995 34 Macera Oyuncu 7.7 299,174

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.8 70,674
1994 33 Komedi Oyuncu 5.4 12,493
1994 Dram Oyuncu 6.8 10,605

Kurt
1994 33 Dram Oyuncu 6.2 57,584
1994 33 Dram Oyuncu 5.8 668
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 201
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,581

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.6 229,486

Doktor
1991 30 Dram Oyuncu 6.9 5,715
1990 Dram Oyuncu 6.7 121
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023