Giriş Kayıt
Rose Marie

Rose Marie (94)


Oyuncu

Rose Marie Mazetta, 14 Ağustos 1923 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1946 yılının Haziran ayında Bobby Guy ile evlendi. 18 yılın ardından 1964 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

The Dick Van Dyke Show (1961), Büyük Soygun (1966), (1998) Sapık (1998), (2000) Çığlık (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Rose Marie, 28 Aralık 2017 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Rose Marie Mazetta
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 28 Aralık 2017
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Baby Rose Marie
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 94 Belgesel Oyuncu 8.3 285
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 190
2003 Komedi Oyuncu 6.4 100
2002 79 Belgesel Oyuncu 7.2 56

Çığlık
2000 Komedi Oyuncu 4.0 9,985

Tatlı Tesadüf
1999 76 Komedi Oyuncu 5.0 6,057

Sapık
1998 75 Korku Oyuncu
Çeşitli
4.6 43,187
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,445
1995 Komedi Oyuncu 6.1 3,044
1992 69 Komedi Oyuncu 6.8 72
1988 Komedi Oyuncu 6.8 7,860
1986 63 Korku Oyuncu 5.7 5,475
1985 Korku Oyuncu 5.1 434
1985 Game-Show Oyuncu    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,810

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 5,284

Büyük Soygun
1966 43 Suç Oyuncu 6.1 1,000
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,856
1962 Komedi Oyuncu 8.6 190
1961 Komedi Oyuncu 8.3 7,840
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019