Giriş Kayıt
Ivano Marescotti

Ivano Marescotti (78)


Oyuncu

Ivano Marescotti, 04 Şubat 1946 Villanova di Bagnacavallo, İtalya doğumlu oyuncu.

Cado dalle nubi (2009), Che bella giornata (2011), Loro chi? (2015), Michelangelo - Infinito (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1946
Doğum Yeri: Villanova di Bagnacavallo, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 73 Dram Oyuncu 5.5 196
2019 73 Komedi Oyuncu 5.8 813
2018 72 Oyuncu 7.2 574
2018 72 Komedi Oyuncu 6.1 3,272
2017 71 Komedi Oyuncu 5.5 343
2015 69 Komedi Oyuncu 6.4 1,865
2014 Dram Oyuncu 7.9 19
2011 Dram Oyuncu 5.7 492

Rahat Hayat
2011 65 Komedi Oyuncu 6.2 826
2011 65 Komedi Oyuncu 6.3 6,052
2009 63 Komedi Oyuncu 6.5 5,963
2009 63 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 28
2009 63 Biyografi Oyuncu 7.2 1,151
2009 63 Komedi Oyuncu 4.5 278
2008 Dram Oyuncu 6.6 169
2007 61 Komedi Oyuncu 6.1 955
2007 61 Dram Oyuncu 6.9 1,204
2007 61 Dram Oyuncu 6.0 379
2006 Komedi Oyuncu 8.2 133

Kral Arthur
2004 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 175,280
2004 58 Dram Oyuncu 6.5 96
2002 56 Komedi Oyuncu 6.5 5,101
2002 56 Komedi Oyuncu 6.1 18
2001 55 Suç Oyuncu 6.8 291,129
2000 54 Oyuncu 6.9 16

Yetenekli Bay Ripley
1999 53 Suç Oyuncu 7.4 234,746
1997 51 Kısa Metraj Oyuncu    
1996 50 Komedi Oyuncu 6.4 124
1996 50 Dram Oyuncu 5.8 703
1995 49 Suç Oyuncu 6.9 640
1994 48 Dram Oyuncu 5.5 190
1994 48 Komedi Oyuncu 7.3 11,210
1993 47 Romantik Oyuncu 7.1 161
1993 47 Dram Oyuncu 6.7 121
1992 46 Gizem Oyuncu 4.5 44

Kürdan Joe
1991 45 Komedi Oyuncu 7.2 11,477
1991 45 Dram Oyuncu 6.3 341
1991 45 Komedi Oyuncu 7.0 882
1990 44 Komedi Oyuncu 7.1 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024