Giriş Kayıt
James Marcus

James Marcus (81)


Oyuncu

Brian T. James, 23 Haziran 1942 Romford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Otomatik Portakal (1971) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brian T. James
Doğum Tarihi: 23 Haziran 1942
Doğum Yeri: Romford, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 43 Dram Oyuncu 5.7 97
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,093
1983 Romantik Oyuncu 8.0 3,685
1980 38 Suç Oyuncu 6.7 2,352
1979 Macera Oyuncu 7.8 2,821
1978 36 Oyuncu 4.1 170
1976 34 Aile Oyuncu 6.9 457

Otomatik Portakal
1971 29 Suç Oyuncu 8.3 880,787
1969 27 Komedi Oyuncu 6.1 475
1963 Macera Oyuncu 8.4 39,498
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024