Giriş Kayıt
Simona Marchini

Simona Marchini (82)


Oyuncu

Simona Marchini, 19 Aralık 1941 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Voce del verbo amore (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1941
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyülü Geceler
2018 77 Komedi Oyuncu 6.1 1,643
2012 71 Komedi Oyuncu 6.0 90

Aktrisler
2007 66 Komedi Oyuncu 5.7 783
2003 Komedi Oyuncu 7.4 748
2000 Komedi Oyuncu 6.6 1,484
1998 Oyuncu 5.7 486
1981 40 Komedi Oyuncu 5.6 56
1980 39 Oyuncu 5.6 151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film