Giriş Kayıt
Rosie Marcel

Rosie Marcel (46)


Oyuncu

Rosie Ellen Celine Marcel, 06 Mayıs 1977 Roehampton, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2004 yılının Şubat ayında Scott Bunce ile evlendi.

Gerçek İsmi: Rosie Ellen Celine Marcel
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Roehampton, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Holby City
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Venom: Zehirli Öfke 2
2021 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 258,453
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 253
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,379
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,614
1999 Suç Oyuncu 7.6 607
1989 Aile Oyuncu 8.0 1,090
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,684
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,085
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024