Giriş Kayıt
Maurice Marable

Maurice Marable


Yönetmen, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Maurice Marable, yönetmen, yapımcı, yapım yöneticisi.

Miracle Workers (2019), Hap and Leonard (2016), Woke (2020), Killing It (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 1,898
2022 Komedi Yönetmen    
2020 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 3,476
2019 Komedi Yönetmen 7.1 15,196
2016 Suç Yönetmen 7.6 7,937
2011 Komedi Yönetmen 8.5 415,590
2006 Dram Çeşitli 7.7 22,258
2006 Komedi Yönetmen 6.8 4,572
2005 Komedi Yönetmen 8.8 228,863
2005 Komedi Çeşitli 8.2 545
2001 Komedi Yapımcı 8.7 136,692
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 5,890
1996 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.6 3,030
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023