Giriş Kayıt
Kiti Manver

Kiti Manver (69)


Oyuncu

Kiti Manver, 11 Mayıs 1953 Antequera, Málaga, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Lo nunca visto (2019), El inconveniente (2019), Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar (1988), Sırrımın Çiçeği (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1953
Doğum Yeri: Antequera, Málaga, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Kitty Manver | Kity Manver | Kiti Mánver
Burcu: Boğa
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.4 32
2019 66 Komedi Oyuncu 5.3 1,320
2019 66 Dram Oyuncu 6.5 738
2018 65 Dram Oyuncu 6.3 516
2017 Komedi Oyuncu 7.2 1,480
2017 Aksiyon Oyuncu 8.2 483,728
2015 62 Gerilim Oyuncu 6.6 49
2015 Dram Oyuncu 7.1 233
2014 61 Komedi Oyuncu 5.6 1,532
2013 Dram Oyuncu 8.1 6,310
2013 Komedi Oyuncu 6.6 100
2013 Dram Oyuncu 7.4 35

İçtenlik
2013 60 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 38
2012 Komedi Oyuncu 5.9 70
2012 Dram Oyuncu 6.9 116

Ya Aşk Olmasaydı?
2011 58 Komedi Oyuncu 5.4 861
2011 Dram Oyuncu 8.3 10,623
2011 Komedi Oyuncu 5.8 83
2010 57 Komedi Oyuncu 4.8 394

Kırık Kucaklaşmalar
2009 56 Dram Oyuncu 7.2 41,489
2009 56 Komedi Oyuncu 6.1 2,119

Gözlerimi De Al
2003 50 Dram Oyuncu 7.4 7,197
2003 50 Dram Oyuncu 6.9 324
2002 49 Korku Oyuncu 7.3 10
2001 48 Komedi Oyuncu 5.4 33
2001 48 Komedi Oyuncu 4.5 224

Halkımız Avanta Peşinde
2000 47 Komedi Oyuncu 7.2 12,291
2000 Dram Oyuncu 7.0 23
1997 44 Komedi Oyuncu 5.9 225
1996 Komedi Oyuncu 5.1 69

Dudak Dudağa
1995 42 Komedi Oyuncu 6.4 1,721

Sırrımın Çiçeği
1995 42 Dram Oyuncu 7.0 12,129
1992 39 Komedi Oyuncu 5.0 148
1991 News Oyuncu 6.9 312

Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar
1988 35 Komedi Oyuncu 7.5 42,975

Bunu Hakedecek Ne Yaptım?
1984 31 Komedi Oyuncu 7.1 10,475
1980 27 Komedi Oyuncu 6.1 5,577
1979 26 Komedi Oyuncu 4.7 17
1978 25 Komedi Oyuncu 4.9 169
1973 20 Western Oyuncu 5.7 56
1972 19 Dram Oyuncu 5.3 133
1965 Dram Oyuncu 7.9 60
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023