Giriş Kayıt
Albert Mannheimer

Albert Mannheimer (56)


Senarist

Albert Mannheimer, 09 Mart 1913 New York City, New York, ABD doğumlu senarist.

Dünkü Çocuk (1950) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1913
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 39 Komedi Senarist 6.2 199
1951 38 Dram Senarist 5.4 104

Dünkü Çocuk
1950 37 Komedi Senarist 7.6 9,170
1948 35 Müzikal Senarist 6.3 433
1941 28 Komedi Senarist 6.9 786
1940 27 Macera Senarist 6.3 215
1940 27 Dram Senarist 6.0 83

Broadway Melodisi
1940 27 Müzikal Senarist 7.4 1,920
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019