Giriş Kayıt
Farhad Mann

Farhad Mann


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Farhad Mann, yönetmen, senarist, yapımcı.

Bahçıvan 2 (1996), Painkiller Jane (2007), Can't Buy My Love (2017), Devil's Diary (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Yönetmen 6.3 34
2021 Romantik Senarist    
2020 Gerilim Yönetmen 5.8 20
2019 Gerilim Yönetmen 5.0 47
2018 Dram Yönetmen 6.5 487
2017 Aile Yönetmen 6.3 1,601
2017 Gerilim Yönetmen 4.9 230
2017 Gerilim Yönetmen 4.6 361
2016 Dram Yönetmen 4.2 159
2016 Romantik Yönetmen 5.6 581

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Yönetmen 7.0 5,226
2010 Macera Yapımcı
Yönetmen
6.7 1,019
2009 Suç Yönetmen 6.8 8,561

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen 8.2 17,686

Kayıp Hazine
2008 Macera Yönetmen 3.6 1,646
2007 Dram Yönetmen 4.9 1,525
2007 Aksiyon Yönetmen 5.7 3,149
1998 Aksiyon Yönetmen 4.2 4,941
1997 Dram Yönetmen 5.7 129

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Yönetmen
Senarist
2.6 10,331
1995 Dram Yönetmen 3.9 713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film