Giriş Kayıt
Anthony Mandler

Anthony Mandler


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Anthony Mandler, yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Canavar Harmon (2018), Surrounded (2023), Tropico (2013), Taylor Swift: I Knew You Were Trouble (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Western Yönetmen
Yapımcı
6.1 2,190
2020 Belgesel Yönetmen 8.1 71

Canavar Harmon
2018 Suç Yönetmen 6.5 6,684
2014 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
7.1 693
2013 Kısa Metraj Yönetmen 8.0 1,083
2012 Kısa Metraj Yönetmen 7.0 761
1985 Dram Oyuncu 5.9 753
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film