Giriş Kayıt
Kevin Mambo

Kevin Mambo (52)


Oyuncu

Kevin Mambo, 29 Haziran 1972 Harare, Zimbabwe doğumlu oyuncu.

Nina (2016), (2016) High Maintenance (2016), (2021) Hit and Run (2021), (2023) Rustin (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1972
Doğum Yeri: Harare, Zimbabwe
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 51 Biyografi Oyuncu 6.5 10,223
2023 Dram Oyuncu 5.4 150
2021 Aksiyon Oyuncu 7.0 11,128
2021 49 Gerilim Oyuncu 5.2 9,740
2019 47 Dram Oyuncu 5.1 1,353

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 45 Biyografi Oyuncu 6.7 10,844
2016 Komedi Oyuncu 8.1 10,588
2016 44 Biyografi Oyuncu 5.4 3,074
2015 Komedi Oyuncu 7.2 3,224
2015 43 Dram Oyuncu 8.4 29

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 280,967

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Oyuncu 7.0 23,216
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 44,857
2001 Suç Oyuncu 7.6 28,037
1990 Suç Oyuncu 7.8 45,048
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,651
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,879
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film