Giriş Kayıt
William V. Malpede

William V. Malpede (59)


Müzisyen, Müzisyen

William V. Malpede, 01 Ocak 1965 doğumlu müzisyen, müzisyen.

Zaman Yolculuğu (2006), City of Gold (2015), Teksas Katliamı (2003), Cries from Syria (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1965
Diğer Bir İsmi: Billy V. Malpede | William Malpede
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 53 Dram Müzik 5.6 456
2017 52 Belgesel Müzik 8.3 1,111
2015 50 Aile Müzik 6.8 428
2015 50 Belgesel Müzik 7.2 1,073
2011 46 Aksiyon Müzik 4.5 140
2011 46 Komedi 6.3 457
2011 46 Animasyon Müzik 7.3 292,644
2010 45 Dram Müzik 5.8 231
2009 44 Dram Müzik 4.3 653
2009 44 Belgesel Müzik 7.1 40

Örümcek Adam 3
2007 42 Aksiyon Müzik 6.3 636,579

Zaman Yolculuğu
2006 41 Macera Müzik 6.1 3,868

Yeniden Başlamak
2005 40 Dram Müzik 7.0 33,883

Brokeback Dağı
2005 40 Dram Müzik 7.7 381,752
2005 40 Dram Müzik 5.8 531

Tanrıyı Oynayanlar
2004 39 Biyografi Müzik 8.1 15,315

Teksas Katliamı
2003 38 Korku Müzik 6.2 152,272

Jüri
2003 38 Dram Çeşitli 7.1 104,465
1999 Komedi Müzik 6.3 1,321

Gerçek Efsaneler
1998 33 Korku Müzik 5.6 71,401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024