Giriş Kayıt
Jena Malone

Jena Malone


Oyuncu, Yapımcı

Jena Malone, oyuncu, yapımcı.

Özgürlük Yolu (2007), Aşk ve Gurur (2005), Mesaj (1997), Sucker Punch (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (40 Oy)
  • Currently 165.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu 7.1 8,905
2024 Aksiyon Oyuncu 6.8 18,613
2024 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,076

Ritüel
2023 Korku Oyuncu 5.2 3,941
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,780
2022 Korku Oyuncu 6.0 122
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 35
2020 Dram Oyuncu 4.4 2,321
2020 Dram Oyuncu 6.4 2,496
2020 Gerilim Oyuncu 5.4 4,942
2019 Suç Oyuncu 7.3 11,350
2018 Dram Oyuncu 6.6 4,556
2017 Dram Oyuncu 5.3 5,341

Aşkşarkısı
2016 Dram Oyuncu 6.3 5,398

Gece Hayvanları
2016 Dram Oyuncu 7.5 311,333

Neon Şeytan
2016 Korku Oyuncu 6.1 104,633

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 755,877

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.5 377,943
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 152
2015 Dram Oyuncu 4.9 896

Gizli Kusur
2014 Komedi Oyuncu 6.6 111,407

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.6 507,726
2014 Dram Oyuncu 5.8 4,522
2014 Suç Oyuncu 4.6 579

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Oyuncu 7.5 727,033
2013 Belgesel Oyuncu 6.5 896

Bekleyiş
2013 Dram Oyuncu 4.5 754
2012 Dram Oyuncu 7.9 29,571
2012 Dram Oyuncu 5.6 843

Kızım İçin
2012 Dram Oyuncu 6.0 2,316
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 253,647

Beş Yıldızlı Gün
2010 Dram Oyuncu 5.7 856
2009 Dram Oyuncu 6.7 55,536

Haberci
2009 Dram Oyuncu 7.1 36,879

Lanetli Topraklar
2008 Korku Oyuncu 5.9 85,256

Özgürlük Yolu
2007 Macera Oyuncu 8.1 661,801

Açıkgöz
2007 Komedi Oyuncu 6.5 5,249

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183
2006 Komedi Oyuncu 5.9 723
2006 Dram Oyuncu 4.9 985

Tehlikeli Masumiyet
2005 Dram Oyuncu 6.5 12,212

Aşk ve Gurur
2005 Dram Oyuncu 7.8 334,734
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 460
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,542

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 455,938

Kurtar Beni!
2004 Komedi Oyuncu 6.7 49,255

Soğuk Dağ
2003 Dram Oyuncu 7.2 156,945

Hitler: Kötülüğün Yükselişi
2003 Biyografi Oyuncu 7.2 23,816
2003 Suç Oyuncu 7.0 24,366

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu 6.9 14,241
2002 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 1,470

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Oyuncu 6.1 3,511

Karanlık Yolculuk
2001 Dram Oyuncu 8.0 856,486

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Oyuncu 7.4 45,749

Kopyacılar
2000 Dram Oyuncu 6.7 3,861

Aşk Oyunu
1999 Dram Oyuncu 6.6 37,748

Yıldızların Kitabı
1999 Dram Oyuncu 6.8 640

Omuz Omuza
1998 Komedi Oyuncu 6.8 75,007
1997 Dram Oyuncu 6.9 597

Mesaj
1997 Dram Oyuncu 7.5 295,179
1997 Belgesel Oyuncu 8.4 2,019
1996 Dram Oyuncu 7.3 4,850
1993 Suç Oyuncu 8.7 14,324
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,345
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film