Giriş Kayıt
Emmett Malloy

Emmett Malloy


Yönetmen, Yapımcı, Müzisyen

Emmett Malloy, yönetmen, yapımcı, müzisyen.

Out Cold (2001), The White Stripes Under Great White Northern Lights (2009), The Tribes of Palos Verdes (2017), Big Easy Express (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Emmet Malloy | The Malloys
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen 5.8 1,758
2012 Belgesel Yönetmen 7.6 918
2010 Belgesel Yapımcı
Müzik
7.6 2,770
2009 Belgesel Yönetmen 8.0 2,279

Aşk Olur
2009 Dram 5.6 29,062
2005 Kısa Metraj Yönetmen 8.3 119
2001 Komedi Yönetmen 6.3 16,080
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019