Giriş Kayıt
Art Malik

Art Malik


Oyuncu, Yapımcı

Art Malik, oyuncu, yapımcı.

Gina Rowe ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Bhaag Milkha Bhaag (2013), A Kid in King Arthur's Court (1995), "Agatha Christie's Poirot" Three Act Tragedy (2010), Nina's Heavenly Delights (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Athar Malik
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Deniz Kızı
2023 Macera Oyuncu 7.2 158,188
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 8,911
2020 Gerilim Oyuncu 5.3 9
2019 Dram Oyuncu 6.3 2,369
2018 Dram Oyuncu 6.8 2,100
2017 Gerilim Oyuncu 6.8 4,114
2016 Dram Oyuncu 4.6 1,916
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 79,282
2015 Komedi Oyuncu 5.6 132
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 1,431
2015 Dram Oyuncu 7.3 4,576
2013 Biyografi Oyuncu 5.6 20,969
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 72,677

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 287,594
2011 Suç Oyuncu 8.3 362,420
2011 Biyografi Oyuncu 7.7 7,276
2011 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 667
2011 Dram Oyuncu 5.2 331
2010 Komedi Oyuncu 4.5 84,516

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 112,100
2010 Dram Oyuncu 7.7 2,255
2010 Dram Oyuncu 7.6 369

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 6,853
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,230
2008 Dram Oyuncu 6.0 18,210
2008 Komedi Oyuncu 7.2 3,841
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 31

Savaşa 10 Gün Kala
2008 Dram Oyuncu 7.2 127
2006 Komedi Oyuncu 6.3 2,290
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,050
2003 Romantik Oyuncu 4.6 1,106
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 756
2002 Suç Oyuncu 7.6 963
2002 Belgesel Oyuncu 8.0 76
2001 Suç Oyuncu 7.9 2,087
2000 Macera Oyuncu 6.3 888
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,407
1999 Biyografi Oyuncu 6.4 4,352
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,706
1997 Komedi Oyuncu 8.2 4,850
1997 Komedi Oyuncu 5.5 9,592
1996 Belgesel Oyuncu 7.1 19
1996 Suç Oyuncu 7.4 3,348

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,913
1995 Macera Oyuncu 4.7 6,854

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Oyuncu 7.3 283,093
1994 Gerilim Oyuncu 5.7 2,723
1992 Dram Oyuncu 6.5 5,656
1992 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,788

Kaplumbağa Sahili
1992 Dram Oyuncu 4.7 366

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 106,358
1986 Dram Oyuncu 6.0 552
1984 Dram Oyuncu 8.3 2,440

Hindistana Bir Geçit
1984 Macera Oyuncu 7.3 21,254
1984 Dram Oyuncu 7.0 883
1983 Belgesel Oyuncu 8.6 779
1979 Fantastik Oyuncu 5.6 1,165

Profesyoneller
1977 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film