Giriş Kayıt
Bernard Malamud

Bernard Malamud (71)


Senarist

Bernard Malamud, 26 Nisan 1914 Brooklyn, New York, ABD doğumlu senarist.

Doğuştan Yetenekli (1984), Kiev’deki Adam (1968), The Tenants (2005), The Angel Levine (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Bernard Malamud, 18 Mart 1986 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Nisan 1914
Ölüm Tarihi: 18 Mart 1986
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Suç Senarist 5.1 1,114

Yardımcı
1997 Suç Senarist 5.7 184

Doğuştan Yetenekli
1984 70 Dram Senarist 7.4 52,414
1970 56 Dram Senarist 6.0 839

Kiev’deki Adam
1968 54 Dram Senarist 6.8 1,467
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024