Giriş Kayıt
Victoria Mahoney

Victoria Mahoney


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Victoria Mahoney, yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Lovecraft Country (2020), Seven Seconds (2018), Gypsy (2017), I Am the Night (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Irish
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yönetmen 7.1 47,228
2019 Suç Yönetmen
Yapımcı
5.9 1,132
2019 Dram Yönetmen 6.9 8,634
2018 Suç Yönetmen 7.7 298,977
2018 Suç Yönetmen 7.7 19,877
2017 Dram Yönetmen 6.7 18,708

Bir Gece
2012 Dram 6.7 1,979

Kader Ajanları
2011 Romantik 7.0 269,975

Gökyüzüne Bağırmak
2011 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.8 911

İsimsiz
2009 Macera 7.5 34,034

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Oyuncu 6.5 247,561

9 1/2 hafta 3
1998 Dram Oyuncu 3.5 722

Değişim
1991 Suç Oyuncu 5.8 10,483

Vahşi Orkide II
1991 Dram Oyuncu 3.9 1,873
- Dram Yönetmen 6.8 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024