Giriş Kayıt
Shankar Mahadevan

Shankar Mahadevan


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Shankar Mahadevan, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Kal Ho Naa Ho (2003), Don 2 (2011), Lakshya (2004), Kabhi Alvida Naa Kehna (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shankar - Ehsaan - Loy | Shankar Ehsaan & Loy | Sh
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 2.0 532
2021 Animasyon Müzik 6.3 808
2020 Spor Müzik    
2019 Aksiyon Müzik 6.4 16,250

Hindistan Eşkıyaları
2018 Aksiyon Müzik 4.1 22,022
2018 Dram Müzik 7.1 998
2018 Aksiyon Müzik 7.7 33,884
2017 Dram Müzik 7.9 1,690
2017 Macera 5.3 165
2016 Dram Müzik 4.9 2,289
2016 Aksiyon Müzik 6.6 1,759
2016 Dram Müzik 8.0 6,084
2016 Aksiyon Müzik 4.0 161
2015 Müzikal Oyuncu 8.8 2,558
2015 Komedi Müzik 6.9 1,887
2015 Komedi Müzik 8.0 4,969
2015 Dram Müzik 7.0 20,030
2015 Komedi Müzik 5.7 1,159
2015 Romantik Müzik 6.7 3,921
2014 Aksiyon Müzik 4.4 4,498
2014 Dram Müzik 6.3 67
2014 Aksiyon Müzik 8.1 30,141
2014 Aksiyon Müzik 6.5 821
2014 Dram Müzik 6.9 27,135
2014 Komedi Müzik 3.9 768
2014 Aksiyon Müzik 6.2 13,914
2014 Korku Müzik 4.9 1,062
2013 Aksiyon Müzik 7.0 10,433
2013 Aksiyon Müzik 7.3 9,854
2013 Aksiyon Müzik 7.2 10,281
2013 Biyografi Müzik 8.2 72,560
2013 Aksiyon Müzik 6.4 7,450
2013 Aksiyon Müzik 3.4 2,052
2013 Müzik Müzik 6.3 7,485
2013 Aksiyon Müzik 5.0 453
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 40,997
2013 Aksiyon Müzik 5.6 3,604
2013 Animasyon Müzik 5.2 233
2012 Aksiyon Müzik 5.4 765
2012 Komedi Müzik 5.6 1,315
2012 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 1,801
2012 Biyografi Müzik 6.6 357
2012 Aksiyon Müzik 6.1 11,356
2012 Animasyon Müzik 5.5 1,961
2012 Aksiyon Müzik 7.1 7,182
2012 Dram Müzik 7.4 166
2012 Müzik Müzik 6.4 52
2012 Aksiyon Müzik 4.0 442
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 58,572
2011 Komedi Müzik 7.3 833
2011 Dram Müzik 6.4 446
2011 Dram Müzik 7.7 3,489
2011 Dram Müzik 7.5 57
2011 Aksiyon Müzik 7.4 14,099
2011 Dram Müzik 6.2 5,931
2011 Macera Müzik
Müzik
8.2 86,538
2011 Aksiyon Müzik 4.4 2,469
2011 Komedi Müzik 7.8 7,642
2011 Aksiyon Müzik 4.8 507
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
4.1 465
2011 Aksiyon Müzik 5.2 2,541
2011 Komedi Müzik
Müzik
5.6 9,594
2011 Aksiyon Müzik 6.3 1,246
2010 Komedi Müzik 4.5 1,067
2010 Komedi Müzik 7.4 19,812
2010 Komedi Müzik 6.5 978
2010 Dram Müzik 7.4 2,527
2010 Romantik Müzik 7.1 4,691
2010 Komedi Müzik 7.5 5,950

Biz Aileyiz
2010 Dram Müzik
Müzik
5.6 3,436
2010 Komedi Müzik 7.1 1,355
2010 Komedi Müzik
Müzik
7.2 10,807
2010 Aksiyon Müzik 6.9 4,615
2010 Aksiyon Müzik 7.1 19,020
2010 Komedi Müzik
Müzik
5.5 15,850
2010 Komedi Müzik
Müzik
4.8 732
2010 Aksiyon Müzik 6.3 575
2010 Dram Müzik
Müzik
7.1 13,782

Benim Adım Khan
2010 Dram Müzik
Müzik
7.9 116,897
2010 Aksiyon Müzik 6.0 1,110
2009 Müzikal Müzik
Müzik
5.4 4,968
2009 Aksiyon Müzik 4.7 3,401
2009 Komedi Müzik
Müzik
7.6 34,208
2009 Komedi Müzik
Müzik
3.5 975
2009 Dram Müzik
Müzik
7.3 8,583
2009 Romantik Müzik
Müzik
7.0 1,273
2009 Suç Müzik 6.4 296
2009 Dram Müzik
Müzik
7.1 11,094
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
4.3 9,503
2009 Aksiyon Müzik 4.9 456
2008 Aksiyon Müzik 6.5 1,398
2008 Komedi Müzik 6.4 16,213
2008 Dram Müzik 7.7 22,931
2008 Komedi Müzik 3.7 4,957
2008 Komedi Müzik 6.2 12,564
2008 Dram Müzik 3.8 424

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 Komedi Müzik
Müzik
5.0 2,978
2008 Dram Müzik 3.5 1,183

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Müzik
Müzik
8.3 207,918
2007 Aksiyon Müzik 6.2 2,206
2007 Suç Müzik
Müzik
7.9 13,233
2007 Komedi Müzik
Müzik
6.1 15,936
2007 Komedi Müzik
Müzik
3.7 3,497
2007 Romantik Müzik 4.9 472
2007 Aksiyon Müzik 5.5 1,298
2007 Aksiyon Müzik 6.9 1,565
2007 Komedi Müzik 6.1 2,947
2007 Komedi Müzik 4.8 2,082
2007 Komedi Müzik 5.2 5,808
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 41,218
2006 Aksiyon Müzik 6.0 1,579
2006 Dram Müzik
Müzik
6.1 21,927
2006 Komedi Müzik 7.1 3,528
2005 Aksiyon Müzik 5.8 665
2005 Romantik Müzik 5.8 1,729
2005 Komedi Müzik 7.3 455
2005 Aksiyon Müzik 5.3 527
2005 Aksiyon Müzik 7.5 15,690
2005 Romantik Müzik
Müzik
4.6 384
2005 Romantik Müzik 5.4 289
2005 Macera Müzik
Müzik
6.2 8,109
2005 Aksiyon Müzik 7.4 7,100
2005 Romantik Müzik 7.8 3,868
2004 Dram Müzik 6.1 2,399
2004 Komedi Müzik
Müzik
4.3 1,919
2004 Savaş Müzik
Müzik
7.8 25,657
2004 Dram Müzik 7.9 5,008
2004 Komedi Müzik 7.8 4,104
2004 Fantastik Müzik
Müzik
2.7 1,415
2004 Komedi Müzik 4.3 173
2003 Komedi Müzik
Müzik
7.9 75,826
2003 Dram Müzik
Müzik
5.4 2,410
2003 Dram Müzik
Müzik
5.3 1,211
2003 Aksiyon Müzik
Müzik
5.3 2,258
2003 Suç Müzik 6.8 619
2003 Aksiyon Müzik 8.0 10,778
2002 Aksiyon Müzik 4.2 102
2002 Müzikal Müzik 5.4 57
2002 Komedi Müzik
Müzik
4.7 266
2002 Müzik 7.5 891
2002 Aksiyon Müzik 6.2 1,135
2002 Aksiyon Müzik 5.3 2,495
2002 Aksiyon Müzik 7.5 2,869
2002 Dram Müzik 7.2 669
2002 Aksiyon Müzik 6.6 1,629
2001 Dram Müzik 7.8 17,923
2001 Komedi Müzik 8.1 76,059
2001 Dram Müzik 7.5 3,808

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 Macera Müzik 8.1 121,263
2001 Dram Müzik 7.8 4,375
2001 Aksiyon Müzik 4.7 175
2000 Romantik Müzik 6.9 133
2000 Komedi Müzik 5.1 2,219
2000 Dram Müzik 4.5 807
2000 Aksiyon Müzik 4.5 643
2000 Dram Müzik
Müzik
6.6 7,649
2000 Dram Müzik 7.3 807
2000 Müzikal Müzik 3.1 630
2000 Gerilim Müzik 5.0 3,184
2000 Dram Müzik 5.2 2,126
2000 Romantik Müzik 7.9 6,233
2000 Komedi Oyuncu
Müzik
4.7 3,630
2000 Dram Müzik 7.6 3,628
2000 Komedi Müzik 8.2 72,858
2000 Aksiyon Müzik 4.5 423
2000 Aksiyon Müzik 6.7 2,647
2000 Komedi Müzik 5.1 3,854
2000 Aksiyon Müzik 3.7 4,939
2000 Müzik 4.8 227
1999 Suç Müzik 6.0 701
1999 Aile Müzik 5.3 1,279

We Stand United
1999 Müzikal Müzik 6.3 9,733
1999 Romantik Müzik 4.9 151
1999 Komedi Müzik 6.3 3,658
1999 Komedi Müzik 7.4 19,857
1999 Romantik Müzik 4.4 354
1999 Komedi Müzik 5.7 6,316
1999 Aksiyon Müzik 4.1 187
1999 Aksiyon Müzik 8.4 8,484
1998 Müzik 1.7 670

Bir Şeyler Oluyor
1998 Komedi Müzik 7.5 57,588
1998 Suç Müzik 6.8 2,216
1998 Aksiyon Müzik 5.5 8,549
1998 Aksiyon Müzik 4.4 327
1998 Romantik Müzik 6.5 1,264
1998 Müzik 6.5 1,839
1997 Müzikal Müzik 6.9 16,091
1997 Aksiyon Müzik 4.5 1,182
1997 Dram Müzik 6.1 2,815
1997 Gerilim Müzik 6.2 299
1997 Aksiyon Müzik 7.9 17,743
1997 Aksiyon Müzik 3.6 357
1997 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 377
1996 Aksiyon Müzik 7.5 4,230
1996 Aksiyon Müzik 5.1 634
1996 Dram Müzik 5.5 3,250
1995 Dram Müzik 6.9 5,502
1995 Müzik 4.0 1,932
1994 Komedi Müzik 7.1 401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film