Giriş Kayıt
Giorgio Magliulo

Giorgio Magliulo (65)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Giorgio Magliulo, 12 Aralık 1958 Naples, İtalya doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Libero da Oynarım (2006), Yakıcı Bir Yaz (2011), È stato il figlio (2012), Capri-Revolution (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1958
Doğum Yeri: Naples, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 63 Biyografi Yapımcı 7.1 1,468
2020 62 Dram Yapımcı 7.0 24
2019 61 Komedi Yapımcı 5.8 2,739
2019 61 Yapımcı 6.3 751
2018 60 Dram Yapımcı 6.1 1,037
2015 57 Dram Yapımcı 6.3 65
2014 56 Komedi Yapımcı 5.9 377
2014 56 Dram Yapımcı 5.1 94
2012 54 Dram Yapımcı 6.4 300
2012 54 Komedi Yapımcı 6.7 1,341

Yakıcı Bir Yaz
2011 53 Dram Yapımcı 5.0 2,366
2011 53 Dram Yapımcı 5.9 349
2010 52 Belgesel Yapımcı 5.3 53
2010 52 Dram Yapımcı 6.3 662
2010 52 Komedi Yapımcı 6.6 10,402
2010 52 Tarihi Yapımcı 6.4 632

Tutku
2010 52 Tarihi Yapımcı 6.9 537
2010 52 Komedi Yapımcı 6.8 368
2009 51 Dram Yapımcı 5.2 68
2007 49 Komedi Yapımcı 6.1 965
2007 49 Biyografi Yapımcı 6.7 452
2007 49 Komedi Yapımcı 5.5 268
2006 48 Yapımcı 6.5 58

Libero da Oynarım
2006 48 Dram Yapımcı 7.4 2,679
2002 44 Dram Yapımcı 6.1 82

Cennetin Keşfi
2001 43 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 3,871
1997 39 Komedi Yapımcı 5.8 99
1992 34 Dram Yapımcı 6.7 409
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film