Giriş Kayıt
Brandon Maggart

Brandon Maggart (90)


Oyuncu

Roscoe Maggart Jr., 12 Aralık 1933 Carthage, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

"Brothers" (1984) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roscoe Maggart Jr.
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1933
Doğum Yeri: Carthage, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Branden Maggert
Takma İsmi: Buddy
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 75 Fantastik 3.2 468

Çapkın
2003 70 Komedi Oyuncu 4.6 468
2001 68 Gizem Oyuncu 5.1 423

Gemide Terör
2000 67 Aksiyon Oyuncu 3.3 410
1993 Komedi Oyuncu 8.1 46,614
1993 Aksiyon Oyuncu 8.3 9,275
1992 59 Komedi Oyuncu 5.7 362

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 49 Komedi Oyuncu 7.1 29,157
1980 47 Korku Oyuncu 5.5 8,589

Ölüme Kuşanmak
1980 47 Dram Oyuncu 7.1 48,545

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 15,471
1963 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,440
1961 28 Dram Oyuncu 5.2 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film