Giriş Kayıt
Elizabeth MacRae

Elizabeth MacRae (83)


Oyuncu

Elizabeth Herndon MacRae, 21 Şubat 1936 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

1965 yılının Mayıs ayında Nedrick Young ile evlendi. 3 yılın ardından 1968 yılının Eylül ayında boşandılar.

Gerçek İsmi: Elizabeth Herndon MacRae
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1936
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Elizabeth MacCraie | Liz MacRae | Liz MacRay | Liz
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Konuşma
1974 38 Dram Oyuncu 7.8 88,402
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,792
1965 Dram Oyuncu 5.0 5,733
1963 27 Komedi Oyuncu 6.3 357
1963 Dram Oyuncu 6.5 4,025
1962 26 Western Oyuncu 5.3 114
1960 Macera Oyuncu 7.7 1,219
1955 Dram Oyuncu 7.9 4,520
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019