Giriş Kayıt
Angus MacPhail

Angus MacPhail (59)


Senarist

Angus MacPhail, 08 Nisan 1903 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist.

Çok Şey Bilen Adam (1956), Öldüren Hatıralar (1945), Lekeli Adam (1956), Ölüm Gecesi (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Angus MacPhail, 22 Nisan 1962 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1903
Ölüm Tarihi: 22 Nisan 1962
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Angus Macphail
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lekeli Adam
1956 53 Suç Senarist 7.4 31,337

Çok Şey Bilen Adam
1956 53 Gerilim Senarist 7.4 69,496

Bol Bol Viski!
1949 46 Komedi Senarist 7.1 6,647
1947 44 Suç Senarist 7.1 2,376
1947 44 Dram Senarist 6.7 210
1947 44 Dram Senarist 7.2 535
1946 43 Savaş Senarist 7.0 1,175

Öldüren Hatıralar
1945 42 Kara Film Senarist 7.5 52,201

Ölüm Gecesi
1945 42 Korku Senarist 7.5 14,201
1944 41 Kısa Metraj Senarist 6.1 1,991
1944 41 Kısa Metraj Senarist 5.4 1,725
1944 41 Dram Senarist 6.6 1,207
1942 39 Komedi Senarist 6.5 517
1942 39 Gerilim Senarist 7.5 4,333
1942 39 Macera Senarist 6.9 400
1942 39 Dram Senarist 5.4 239
1941 38 Komedi Senarist 6.7 620
1940 37 Komedi Senarist 5.4 134
1940 37 Komedi Senarist 6.2 877
1940 37 Komedi Senarist 6.4 368
1939 36 Komedi Senarist 6.3 280
1938 35 Dram Senarist 6.6 1,365
1933 30 Komedi Senarist
Çeşitli
6.8 238
1933 30 Aksiyon Çeşitli 5.8 3,243
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024