Giriş Kayıt
Michelle MacLaren

Michelle MacLaren


Yönetmen, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Michelle MacLaren, Kanada doğumlu yönetmen, yapımcı, yapım yöneticisi, oyuncu.

Breaking Bad (2008), The Deuce (2017), Shining Girls (2022), Nüfus 436 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Kanada
Diğer Bir İsmi: Michelle Maxwell MacLaren | Michelle Maclaren | Mi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
7.0 3,398
2022 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.4 19,689
2021 Dram Yönetmen    
2021 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 1,899
2017 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.1 31,905

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen 8.5 532,400
2015 Suç Yönetmen 9.0 646,176
2013 Belgesel Oyuncu 8.3 695
2013 Oyuncu 6.9 400

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen 9.2 2,281,456

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen 8.1 1,080,798
2009 Komedi Yönetmen 8.5 482,722
2008 Suç Yönetmen
Yapımcı
9.5 2,132,880

Nüfus 436
2006 Dram Yönetmen 5.7 13,518

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,181
1999 Dram Yapımcı
Senarist
6.1 356
1998 Romantik Yapımcı 6.1 421

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapımcı 8.6 249,495

Omen IV
1991 Korku Yapım Yöneticisi 3.9 7,713
1991 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 7,222
1990 Suç Yapım Yöneticisi 6.2 1,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024