Giriş Kayıt
Steven Mackintosh

Steven Mackintosh (55)


Oyuncu

Steven Mackintosh, 30 Nisan 1967 Cambridge, Cambridgeshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Lisa Jacobs ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi (2009), Çevik Kuvvet (2012), İyi İnsan (2008), 12. Gece (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1967
Doğum Yeri: Cambridge, Cambridgeshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stephen Mackintosh
Burcu: Boğa
Boyu: 1.7 m
7.3 (4 Oy)
  • Currently 145/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Oyuncu 7.7 1,730
2020 Dram Oyuncu 5.3 381
2020 53 Suç Oyuncu 5.7 12,104
2019 52 Biyografi Oyuncu 7.3 178,395
2018 Dram Oyuncu 7.0 5,571
2018 Suç Oyuncu 6.7 2,707
2017 50 Komedi Oyuncu 5.8 975
2017 Biyografi Oyuncu 7.3 100
2017 Dram Oyuncu 7.4 2,938
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,070
2015 48 Suç Oyuncu 6.6 426
2015 Dram Oyuncu 7.0 316
2015 48 Suç Oyuncu 6.1 104
2014 47 Dram Oyuncu 5.8 1,440

Dünya Savaşları
2014 Tarihi Oyuncu 7.9 2,324
2014 47 Komedi Oyuncu 6.5 2,474
2014 47 Aksiyon Oyuncu 4.6 7,452
2014 Dram Oyuncu 7.1 558

On Üçüncü Hikaye
2013 46 Dram Oyuncu 6.7 2,873

Göster Gününü 2
2013 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 276,381
2013 Dram Oyuncu 7.4 3,673

Çevik Kuvvet
2012 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 19,952
2012 45 Korku Oyuncu 4.6 991
2012 45 Belgesel Oyuncu 6.8 12
2012 Dram Oyuncu 6.8 310
2012 Suç Oyuncu 7.2 2,659

Hayalet Kurtarma Operasyonu
2011 44 Aile Oyuncu 4.7 609
2011 44 Dram Oyuncu 7.1 1,454

Evrenin Harikaları
2011 Belgesel Oyuncu 8.8 4,238
2010 Suç Oyuncu 8.4 138,855
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 350
2009 42 Dram Oyuncu 6.6 998
2009 42 Belgesel Oyuncu 7.6 339

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 162,225
2009 Belgesel Oyuncu 6.7 16
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 51
2008 Suç Oyuncu 7.7 1,995

Daisy'nin Dehşeti
2008 41 Dram Oyuncu 5.1 1,537

İyi İnsan
2008 41 Dram Oyuncu 6.2 7,533
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 43
2008 41 Suç Oyuncu 6.7 17,097
2007 40 Dram Oyuncu 7.4 1,326
2007 40 Suç Oyuncu 5.9 1,312

İlk Doğanlar
2007 40 Dram Oyuncu 4.7 3,398

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 202,602
2006 39 Belgesel Oyuncu 7.2 2,023

Sarıya Boya
2006 39 Komedi Oyuncu 8.1 119,804

Kelimelerin Gizli Dünyası
2005 38 Dram Oyuncu 7.4 12,750

Çıldırış
2005 38 Dram Oyuncu 7.1 115,109
2005 38 Dram Oyuncu 6.3 281
2004 37 Dram Oyuncu 6.3 1,221
2003 36 Dram Oyuncu 6.8 4,504
2003 36 Macera Oyuncu 6.7 1,218
2003 Romantik Oyuncu 6.1 1,180
2002 Dram Oyuncu 7.9 784
2002 Komedi Oyuncu 6.6 124

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 31 Komedi Oyuncu 8.2 587,424
1998 Dram Oyuncu 8.1 2,531

12. Gece
1996 29 Komedi Oyuncu 7.1 6,162
1996 29 Suç Oyuncu 7.8 2,823
1995 28 Komedi Oyuncu 5.1 2,805
1995 28 Komedi Oyuncu 5.5 662
1994 27 Komedi Oyuncu 6.0 2,800
1993 Komedi Oyuncu 7.3 495
1992 25 Komedi Oyuncu 7.7 63,575
1991 24 Komedi Oyuncu 6.1 628
1990 23 Aksiyon Oyuncu 6.9 29,108

Define Adası
1990 23 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,484

Siyahlı Kadın
1989 22 Korku Oyuncu 7.1 5,696

Kulaklarını Dik
1987 20 Biyografi Oyuncu 7.1 6,263
1985 18 Dram Oyuncu 7.7 110
1964 Belgesel Oyuncu 8.6 1,110
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023